עבור לתוכן

רמקולים למחשב בתקציב 750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע יש לי את הרמקולים 2.1 של מיקרולאב FC-330. לפי דעתי האיכות שלהם נהדרת ביחס למחיר הנמוך אבל יש איתם בעייה שקיימת מאז שקניתי אותם - זמזומים מהסטלייט השמאלי.

לכן, חשבתי לאחרונה אולי לשדרג לרמקולים חדשים ולהעלות את התקציב.

ראיתי באתר את הביקורת על הSOLO 6C של מיקרולאב, והביקורת משבחת אותם.

השאלה שלי היא: אני שומע בעיקר היפ הופ וראפ, ושירים שבדרך כלל הבאס בהם יותר דומיננטי - מערכת ללא סאב כמו הסולו תתאים לשירים הללו? אני ארגיש מחסור בבאס אם אני יעבור ממערכת עם סאב לאחת ללא סאב? (אני גם משחק משחקי FPS בקביעות ורואה סרטים לעיתים קרובות)

בנוסף, גם תהיתי לעצמי אם יש טעם בכלל לחשוב על כרטיס אודיו נפרד כי עד עכשיו אני חי מצויין עם הכרטיס המובנה בלוח אם.

חשוב לי להדגיש שאני ממש לא אודיופיל או משהו בסיגנון, אני פשוט מעריך איכות טובה של צליל. עד היום אני חושב שהJBL Creature שהיו לי והFC330 של מיקרולאב הם נהדרים.

תודה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לדעתי לא תרגיש במחסור בבאס, אלא להפך, הוא יהיה יותר דומיננטי ונעים.

אין טעם לקנות כרטיס קול חיצוני.

אתה יכול לשמוע את ה SOLO6/7 אצל אנטולי, תשלח לו ה"פ.

פורסם

מזה פה לונה-פארק?! :D

הסולו6 אחלה למוזיקה. אבל אתה אומר שאתה משחק הרבה ורואה הרבה סרטים, ושומע מוזיקה עם הרבה באס, לדעתי ה-Solo6 לא לגמרי יתאימו לך. כפי שרשמתי בביקורת, הם מעולים למוזיקה, אבל לסרטים ומשחקים זה לא לגמרי זה. זה לא בא להגיד שהם יישמעו לא טוב חס וחלילה, פשוט שהם יישמעו פחות טוב מאשר אם תשתמש בהם לדברים שבהם הם טובים באמת.

אם לא איכפת לך לוותר על כמות הבאס בסרטים, אז הם בהחלט רמקולים טובים ואני לא חושב שתמצא דברים טובים יותר. במיוחד אם תשמע גם קצת סגנונות יותר תובעניים בקבצים באיכות נורמאלית. אם אתה שומע אך ורק מוזיקה מלאה בבאס, ורוצה לא לוותר על באס בסרטים, והקבצים שלך לא באיכות טובה מדיי, עדיף כנראה לקחת איזו מערכת 2.1 עם באס חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

אני חושב שהשאלה שלי היא יותר בהקשר של המיקרולאב FC330 שיש לי עכשיו מול הSOLO6C מבחינת באסים, ולא בהשוואה למערכות אחרות בטווח המחירים של הSOLO

הSOLO יפיק פחות באסים מאשר הסאב של הFC330?

פורסם

אני לא שמעתי את ה-330 ולכן אני לא יודע לענות לך על זה.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאין הבדל גדול בינם לבין כל מערכת 2.1 אחרת בטווח מחירים של 300 ש"ח אם זה עוזר

ודרך אגב, זה לא שאני חולה באסים ששם את הבאס על המקסימום, אני פשוט אוהב אותו קצת יותר דומיננטי

בביקורת פה באתר על הסולו ראיתי שבדקו אותם גם עם מוזיקת היפ הופ בין השאר ואמרו שלא הרגישו מחסור בבאס..

הדעה שלי היא שמערכת שגורמת לחלונות לרעוד שווה את הכסף לבערך שתי דקות שאתה חושב שזה מגניב.. בעוד שמערכת עם באס ברמה נורמאלית (אבל שבכל זאת תתאים למוזיקת היפ הופ וראפ, משחקים וסרטים פה ושם) שווה את הכסף לתמיד, וזה מה שאני מחפש, אתה חושב שהסולו יוכל לספק את הצרכים הללו?

פורסם

אלה שבדקו אותם הם אני :)

בהשוואה לדוגמא ל-X13. כן יש פחות באס בסולו6. עם זאת הוא כן מעט טוב יותר. אם אתה אוהב לצפות בסרטים עם באס בולט, הסולו6 לא לגמרי יספקו את הסחורה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יודע מה להחליט..

אין לי מושג איך ישמעו הסולו 6 כי המערכת הכי טובה שהייתה לי עד היום היא הFC330 :P

איך אני אמור לדעת למה לצפות?

פורסם

או לחפש מקום שאפשר לבחון אותם, או לנסות לחפש ביקורות שמשוות אותם למשהו שכבר שמעת.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, לא שאלתי, אבל באמת מרגישים הבדל כזה גדול באיכות של הצליל בין לדוגמא הX-13 לבין הSOLO6?

אני לא רוצה להגיע למצב שקניתי רמקולים חדשים ב730 ש"ח שבקושי שמים לב להבדל :P

אני מחפש יותר איכות צליל מאשר עוצמה..

פורסם

איפה כדאי לקנות את ה-solo6/7? אני רואה שיש מעט מאוד חנויות בזאפ והן לא מומלצות.

פורסם
  • מחבר

אני מצאתי אותם בחנות באתר של החנות wellcom.co.il שהמליצו לי עליה כשקניתי את המערכת האחרונה שלי והם היו ממש בסדר

אני גר בראשון אז הלכתי לסניף בראשון, אני לא יודע אם יש סניפים אחרים. אני כמעט בטוח שאין למען האמת.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, לא שאלתי, אבל באמת מרגישים הבדל כזה גדול באיכות של הצליל בין לדוגמא הX-13 לבין הSOLO6?

אני לא רוצה להגיע למצב שקניתי רמקולים חדשים ב730 ש"ח שבקושי שמים לב להבדל :P

אני מחפש יותר איכות צליל מאשר עוצמה..

התלהבתי מהרמקולים ואני רוצה להזמין אותם היום, ולכן חשובה לי התשובה

פורסם

wellcom.co.il, שם קניתי את הסולו6 שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים