עבור לתוכן

AMD vs. Intel

Featured Replies

פורסם

האם זה היה רעיון חכם לקחת מעבד של AMD? זה מה שהומלץ לי כאן לקחת (וגם מה שלבסוף הזמנתי) אבל אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם לבין אינטל ואם הם נחשבים לטובים יותר בתחומים מסוימים וכדו'.... תוכלו להסביר לי את ההבדלים?

ניר.

פורסם

Oh my god not again!!! Please make it stop!!!

bawling.gif

פורסם

חיפוש!

פורסם

כמות הפעמים שהנושא הזה נידון בפורום היא מדהימה, אין צורך בדיון נוסף.

פורסם

שמישהו ינעל בבקשה את התראד

חצי מתראדים באתר הם על זה >:( >:(

פורסם

חיפוש!!!!!

פורסם
  • מחבר

מצטער חברים.... ניסיתי לחפש על זה ולא מצאתי....... אולי תוכלו לומר לי מה בדיוק לחפש? או פשוט לענות לי........ :P

תודה ומצטער,

ניר.

פורסם

תשמע אני לא רוצה להכנס לוחכוח הזה כי אף אחד לא יצא ממנו חי אלא אם כן אחד המנהלים ינעל אותו (מה שבטח יקרה)

לעומת זאת: אם השאלה שלך באה כי אתה מפחד שיהיו לך בעיות בגלל שזה לא אינטל או כאלה דברים אז אתה יכול להרגע

AMD יצרנית מאוד מקצועית ואין שום בעיות כאלה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, המון תודה לשניכם. הבנתי שלא עשיתי טעות בכך שקניתי AMD, היות וגם פקטור המחיר היה חשוב בעיניי. אני מבין שיש שמהללים את AMD ויש שמהללים את Intel. יש לי הרגשה שהמפרט שהזמנתי ישרת אותי נאמנה, עם מעבד ה-AMD.

אם מעניין אתכם מה המפרט, אני מוכן לרשום, רק תגידו.

ניר.

פורסם

אני חושבש לא כדאי ..

ככה לא ירדו עליו ויגידו לך חבל שקנית את X בעוד שיכלת לקנות את Y באותו מחיר והוא יותר טוב ...

אבל אם אתה יכול לשנות את ההזמנה ואתה רוצתה לרשום את המפרט אז אתה מוזמן

פורסם

זה בדיוק כמו לשאול:

"מה יותר טוב? Sony או Panasonic".

שאלה דבילית נכון?

סוני ופנסוניק כמו AMD ואינטל הם רק חברות ולא מוצרים!

חוץ מזה ממתי חברה את כל המוצרים(בכל המחירים) עם יחס שווה בין כמות הכסף לרמת של ההישתלמות?!

אז בגלל זה שואלים (או יותר חכם לחפש- לא דיונים מלפני שנה אלה מלפני מקסימום חודשיים) לאיזה מוצרים מתכוונים (במקרה שלנו: מעבדים של מחשבים ניידים, מעבדים של שרתים ולמשתמש הביתי) ולאיזה תווח מחירים.

מקסימום להשוות בין דגמים מסויימים( AhlonXP[barton]2800+ Vs. Intel Pentium4 2.4C) או בין ליבות מסוימות (Barton Vs. Presscot).

מקווה שהבהרתי את העיניין.

פורסם

זה בדיוק כמו לשאול:

.

אמממ...האמת שסוני... :-\

נכון הם יקרים יותר אבל יותר טובים ברוב המוצרים...

פורסם

זה בדיוק כמו לשאול:

שאלה דבילית נכון?

סוני ופנסוניק כמו AMD ואינטל הם רק חברות ולא מוצרים!

חוץ מזה ממתי חברה את כל המוצרים(בכל המחירים) עם יחס שווה בין כמות הכסף לרמת של ההישתלמות?!

אז בגלל זה שואלים (או יותר חכם לחפש- לא דיונים מלפני שנה אלה מלפני מקסימום חודשיים) לאיזה מוצרים מתכוונים (במקרה שלנו: מעבדים של מחשבים ניידים, מעבדים של שרתים ולמשתמש הביתי) ולאיזה תווח מחירים.

מקסימום להשוות בין דגמים מסויימים( AhlonXP[barton]2800+ Vs. Intel Pentium4 2.4C) או בין ליבות מסוימות (Barton Vs. Presscot).

מקווה שהבהרתי את העיניין.

שימו את ההודעה של הבחור הנבון כאן בסטיקי, הוא היחידי שיודע על מה הוא מדבר. גם אני חושב ככה

פורסם

אמממ...האמת שסוני... :-\

נכון הם יקרים יותר אבל יותר טובים ברוב המוצרים...

סוני ופנסוניק הן שתי חברות ולא שני מוצרים! סוני כמו פנסוניק מייצרת מגוון מוצרים גדול בכל מיני תחומים!

לא כל המוצרים של סוני עולים יותר באותו אחוז מהמוצרים של פנסוניק ולא כולם משתלמים באותה מידה למחיר שלהם.

לדוגמא:

Xשל סוני עולה ב30% יותר מYשל פנסוניק, אבל X לא מתעלה על Y בביצועים שלו ב30% אלה רק ב5% מה שהופך את X לפחות משתלם למרות שהוא יותר טוב.

מובן?

נ.ב

Mj, תודה על התמיכה :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים