עבור לתוכן

חודשיים הכרטיס מסך בתיקון

Featured Replies

פורסם

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

פורסם

איזה כרטיס היה לך?

איזה קיבלת במקום?

מאיזה יצרן היה הכרטיס המקורי?

מהיכן נרכש הכרטיס שהתקלקל ומתי?

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס היה לך?

איזה קיבלת במקום?

מאיזה יצרן היה הכרטיס המקורי?

מהיכן נרכש הכרטיס שהתקלקל ומתי?

היה לי TWINTECH 9800 GTX 512 MB

קיבלתי 2. בהתחלה RADEON X550 משהו כזה ענטיקה ואחרי זה 9500 GT 1GB של GAINWARD.

הכרטיס המקורי היה של TWINTECH

והחנות שממנה רכשתי היא IQPC באשדוד והתקלקל ב-13 לאפריל שזה אוטוטו חודשיים

פורסם

שאלה חשובה ששכחתי לשאול. בן כמה הכרטיס? כלומר כמה זמן היה אצלך עד שהתקלקל? ומה היו נסיבות הקלקול(פשוט נשרף)?

פורסם
  • מחבר

הוא היה בן שנתיים בדיוק. והסיבה איך לי מושג יום אחד הוא התחיל להיתקע לי ביחד עם הצליל בלי קשר ובהמשך הוא התחיל להראות לי פסים כחולים כשבסופו של דבר הוא לא זיהה שיש לי כרטיס מסך בכלל ואז כל פעם שהדלקתי את המחשב קפץ לי חלון כחול כזה (לא הרגיל שקשור לזכרון) שלא ראיתי אף פעם והמחשב עשה רסטרט כל הזמן אחרי המסך הכחול הזה.

פורסם

אין ספק שמדובר במקרה עצוב. חבל שחברה עם שם טוב כמו IQPC לא דואגים לפתרון נקודתי לבעיה שלך ואחרי זה מסתדרים בעצמם מול השד יודע מי. מה שכן, אחרי שנתיים, חברות לא מרגישות עם המוצר כ"רק קנה חדש וכבר התקלקל לו, מסכן", הם כבר משום מה כבר לוקחים את זה יותר בקלות.

פורסם
  • מחבר

כן גם אני חשבתי פעם ששווה לקנות ב-IQPC. אחרי הכל חברה עם שם טוב,מחירים סבירים אבל זאת הפעם האחרונה שאני קונה שם משהו ובטח ובטח שאני לא ימליץ לאף אחד אפילו לשקול לקנות שם משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים