עבור לתוכן

יש למישהו את ה MSI CR500 שמוכרים ברשת אייבורי ?

Featured Replies

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315

אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו

המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח

השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים :

1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ?

2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ?

3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ?

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, מה המצב ? אין לאף אחד את המחשב הזה ? תכלס מישהו יודע עליו משהו ? הרי מבחינת יחס מחיר-תמורה, הוא אולי הטוב ביותר על הנייר !!!

תגיבו !!!

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד ??????

פורסם

אני גם אשמח לתגובה....

נראה מפרט סבבה ביחס למחיר, ומתאים למי שאין לו דרישות מחמירות מהנייד שלו ואפילו יריץ סרטי HD בכיף.

אז למי שיש מושג...

פורסם

לאחותי יש את המחשב לא יותר מדי זמן, נראה בסדר יחסית. המפרט טוב לשימושים בסיסיים ואפילו למשחקים אבל כמובן לא חדשים (כרטיס מסך GF 8200 או 8400, לא זוכר איזה בדיוק כרגע).

אני לא מבין גדול באיכות הרכבה, אבל מבחינת העין שלי הוא היה נראה בסדר. אני יודע שוודאות שהיא הפילה אותו לפחות פעם אחת (לא מגובה רב כמובן) ולא קרה לו כלום. המקלדת היתה לי אישית די נוחה ואני דוקא אדם ששונא מקלדות של ניידים. לא יודע להגיד לך על זמן הסוללה מהזיכרון, אבל יכול לשאול...

לרשת אצלה בבית ואצלי התחבר ללא בעיות. דבר אחד הציק לנו איתו וכדאי שתברר את זה מראש אם אתה קונה אותו: לא מצליחים להפעיל את ה-BT! אולי אנחנו עושים משהו לא טוב אבל בכל מקרה הוא בינתיים אצלה לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים