עבור לתוכן

התייעצות...נשרף כרטיס Nvidia 9800GTX תם ונשלם-שדרוג ל 5850 TOXIC

Featured Replies

פורסם

5850 לא יותר טוב מ 5770 ?

יותר טוב ,אבל השאלה אם אתה מוכן להשקיע בו עוד 900+- שקל ... במקום לקנות HD5770 בתוספת של 200 שקל ,וכשיצאו סדרה חדשה לקנות,אישית אני לא רואה טעם בלקנות כרטיסי HIGH END כמו ה5850/70 או GTX480/70 , פשוט מיותר, כול שנה יוצא משהו חדש ולהשקיע כול כך הרבה במשהו שאתה לא יודע איך יעבוד עוד מעט ...

אם אתה קונה 5770 אתה לא צריך לקחת עליו משכאנתה ,הוא מריץ משחקים בצורה טובה,וכשתרגיש חוסר בביצועים תוכל לקנות אחד חדש כי הכרטיס מסך לא עשה לך חור בחשבון הבנק .

• תגובות 55
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודע,

אני רק חושב על זה שאני משקיע פה 900 שקל על כרטיס ששווה יותר,

5770 ישאר לי עודף זה גם נכון..

מצד שני אם אני מסתכל על זה..ה 9800 היה אחלה כרטיס ונהנתי לשחק בו גם בקרייסיס הוא בן שנתיים היה..אז 5850 יחזיק יותר זמן אפילו ויהיה יותר טוב,נראה לי לפחות.

מצחיק שכל זה קרה,שדרוג לא מתוכנן..אבל לטובה - רק מבאס אותי שאני כנראה לא אוכל לראות סרטים בזמן הקרוב. :cwm39:

פורסם

היי

אני רואה בפורום שיש הרבה כרטיסים של 9800GTX PLUS שנישרפים , מה שלי גם בסיכון?

יש בעיה עם הכרטיסים האלו?

רוני

פורסם
  • מחבר

הי,

שמתי לב גם שיש פה כמה פוסטים לגבי 9800...

הכרטיס שלי היה בן שנתיים מה שקרה איתו בפועל שפשוט היה מציג קווים נוקודת וסימנים על המסך

בן כמה הכרטיס שלך? יש אחריות?

פורסם

היי

לי אין אחריות כי לא קניתי אותו, תיקנתי לו את כל גוף הקירור ,

פורסם

הי,

שמתי לב גם שיש פה כמה פוסטים לגבי 9800...

הכרטיס שלי היה בן שנתיים מה שקרה איתו בפועל שפשוט היה מציג קווים נוקודת וסימנים על המסך

בן כמה הכרטיס שלך? יש אחריות?

יש לי חבר שהתחילו להופיע לו את אותם סימפטומים בדיוק עם כרטיס 6200GT כשהוא שידרג ל WIN-7. ב WIN-XP לא היו לו בעיות.

הוא פתר את זה ע"י שימוש בדרייבר ישן יותר. ייתכן שיש בעיות לדרייברים החדשים של NV??!

פורסם
  • מחבר

במחשב יש לי גם XP וגם 7

הבעיה היתה גם במסך BOOT של המחשב גם שם קפצו מלא סימנים..לא נראה לי שזה קשור לווינדוס

פורסם
  • מחבר

:yelclap:אני אנצל את הבמה פה,על מנת להודות לנעה מחשבים לשוני במיוחד,שירות זה הדבר הכי חשוב בכל רכישה.

קבלתי אתמול את הכרטיס,לא היה לי ממש זמן להתעסק עם זה אבל ממה שכן הספקתי לראות-מדהים !

יש מצב שהדרייברים הקודמים עושים בעיות למרות שהסרתי אותם? היו מותקנים הדרייברים של ה 9800,

לא הצלחתי להפעיל METRO,CALL OF DUTY 2 אני מקבל שגיאה..

מצד שני ספליט סקונד וכמה משחקים אחרים כן עבדו..

עוד שאלה,התקנתי את הקטליטס האחרון מהאתר של AMD אני לא רואה איך אני מגיע לדבר הזה משום מקום,אני אמור לראות את הפרטים של הכרטיס מהתוכנה לא?

גם בלוח בקרה שום אזכור לATI זה אמור להיות ככה?

WINDOWS 7

תודה לעוזרים ושוב תודה לנעה מחשבים. :xyxthumbs:

פורסם

איזה כרטיס לקחת בסוף?

אחרי שמתקינים את הקטליסט של ATI צריך להיות לך אייקון של ATI ליד השעון בשורת המשימות.

לגבי הדרייברים של ה- 9800, אם אתה לא רואה שום אזכור ל Nvidia ב Add/Remove Programs לא אמורה להיות בעיה. בכל מקרה כדאי שתריץ C-Cleaner כדי שימחק כל מיני רשומות של ה- Registry שאולי נשארו.

דבר נוסף, תבדוק ב Device Manager שלא נשארו לך פריטים לא מזוהים/מותקנים. אני התקנתי לפני יומיים hd4730 והייתה לו בעיה בזיהוי של רכיב הסאונד של יציאת ה HDMI. הרצתי windows update ומצאתי שם דרייברים מתאימים ואחרי שהתקנתי אותם זה הסתדר.

בהתקנה עצמה של הקטליסט אני לא זוכר שהוא הראה לי את הפרטים של הכרטיס מההתקנה. פשוט הורדתי את הדרייבר המתאים לפי הסידרה של הכרטיס.

דרך אגב, אפשר להיכנס ל ATI Control Panel דרך ה Control Panel של Windows. בלשונית של Settings נכנסים ל Advanced, משם ללשונית של ATI ולוחצים על הכפתור לפתיחה של ההגדרות של ATI.

פורסם
  • מחבר

5850 TOXIC

בדסקטופ לא מופיע שום אייקון...אני אריץ C-Cleaner ונראה

Device Manager לא ראיתי שום דבר חריג,מה שכן אחרי התקנת קטליסט עדיין זה הציג לי standart VGA adpter עדכנתי דרייברים ידנית ואז זה שינה לשם הנכון.

בקונטרול פאנל לא ראיתי שום אזכור ל ATI

אני אבדוק את זה מאוחר יותר,בכלל אני רוצה לפרמט את המחשב ואז נראה לי הכל יהיה קצת יותר טוב.

עשיתי בבוקר 3DMARK 06

יצא מעל 14 אלף לא זוכר..זה טוב?

פורסם

בדסקטופ לא מופיע שום אייקון...אני אריץ C-Cleaner ונראה

Device Manager לא ראיתי שום דבר חריג,מה שכן אחרי התקנת קטליסט עדיין זה הציג לי standart VGA adpter עדכנתי דרייברים ידנית ואז זה שינה לשם הנכון.

בקונטרול פאנל לא ראיתי שום אזכור ל ATI

איזה גירסה הורדת? 10.6? שים לב שיש שם שתי אפשרויות להורדה: אחד זה דרייברים בלבד והשני זה דרייברים עם התוכנה להגדרות (קובץ גדול יותר).

אם זה לא מופיע בקונטרול פאנל, לא ליד השעון והוא הציג לך standart VGA adpter כנראה התקנת את הגירסה של הדרייברים בלבד או שמשהו בהתקנה לא היה נכון.

אני אבדוק את זה מאוחר יותר,בכלל אני רוצה לפרמט את המחשב ואז נראה לי הכל יהיה קצת יותר טוב.

אם אתה מתכוון לפרמט, אל תתעקב על הבדיקות האלה. זה סתם מיותר. הצעה שלי, אחרי הפירמוט תתקין מהדיסק שקיבלת באריזה ואז תשדרג לקובץ העדכני מהאינטרנט. רק תוודא טוב טוב שזה הקובץ הנכון.

עשיתי בבוקר 3DMARK 06

יצא מעל 14 אלף לא זוכר..זה טוב?

אתה יכול להשוות את זה באתר שלהם מול מערכת דומה לשלך ואתה גם יכול לעלות את השאלה הזאת בפורום של הבנצ'מארק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים