עבור לתוכן

התייעצות...נשרף כרטיס Nvidia 9800GTX תם ונשלם-שדרוג ל 5850 TOXIC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני פונה בבקשת עזרה מכם,

הכרטיס מסך שלי כאמור התקלקל\נשרף\גמר את הקריירה...למזלי הרב הוא באחריות לעוד שנה,רכשתי אותו מאחת החנויות היותר מוכרות באיזור חיפה.

היום נאמר לי מהם טלפונית שאין יותר את הכרטיס הזה ולא יהיה גם.

רציתי לדעת מה עושים במצב כזה,מה מתאים מבחינת ביצועים לכרטיס שהיה לי??

אני חייב לציין שזה היה כרטיס מעולה וממש הייתי מרוצה ממנו.. הכרטיס היה 512 מגה.

תודה מקרב לב לעוזרים !

**תודה רבה לנעה מחשבים על השירות-שירות לדעתי חשוב יותר מכל דבר אחר בכל רכישה

• תגובות 55
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שהחליף את הכרטיס שלך בהיצע של nVidia זה ה-GTS250. למעשה זה אותו דבר בדיוק, רק טיפונת משופר (זה כבר דור 4 של אותה ליבה בתכלס. 8800 כלשהו שהפך ל-9800GTX שהפך ל-9800GTX plus שהפך ל-GTS250).

לפני כמה שבועות נשרף לי 9800GTX בדיוק כמו שלך, עדיין באחריות - פנדס החליפו לי אותו ב-GTS250 בלי בעיות בכלל. אפילו שדרגו לי ל-1 גיגה זיכרון במקום ה-512 שהיה לי קודם :xyxthumbs:

הביצועים פחות או יותר זהים, יש טיפה שיפור. בעיקר יש שיפור בחום - זה כרטיס שלפחות אצלי הוא הרבה יותר קר, וגם הרבה יותר קומפקטי ונוח בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

גם לך נשרף ??

מה שהיה קורה זה שהייתי רואה קווים על כל המסך..

יפה מאוד שהחליפו לך..

מה יש ברמה מעל הכרטיס הזה? אני שוקל להוסיף כסף ואם כבר..אז כבר לשדרג למשהו יותר טוב? מה ממליצים??

ה9800GTX הריץ יפה מאוד משחקים..באמת הייתי מרוצה ממנו,מה כדאי לי במידה ואני כבר רוצה לשפר את הביצועים???

פורסם

היי

260GTX יהיה שיפור טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

היי..שמתי עין עליו,המחיר שלו סביבות 1000 ש"ח ממה שאני מבין

הוא יותר טוב בצורה משמעותית??

פורסם

קח hd4890

או hd5770

פורסם

שווה הערך לכרטיס שלך הוא כאמור GTS250, השאלה היא מה תציע החנות. ואין מצב שהם יספקו במקומו GTX260, שבמחיר 1000 ש"ח הוא דיל די גרוע כיום.

פורסם
  • מחבר

נו אז מימוש אחריות GTS250

תוספת תשלום מצדי מה כדאי לקחת? משהו שיהיה יותר טוב ממה שהיה מבלי לשרוף בנק.

מה מומלץ? אני אישית מעדיף להמשיך עם NVIDIA

פורסם

אם למישהו יש 9800 תקול שהוא לא מחזיר לחנות אני אשמח לקנות במחיר סימלי :)

פורסם

נא לא להקדים את המאוחר.

אף חנות לא ממהרת לזכות את הלקוח ולאפשר לו להוסיף כסף ולקחת משהו אחר, אחרת כל אחד שהיה חפץ בשדרוג של מעבד / זיכרונות / כ.מסך היה מקפיץ מתחים ושורף את הרכיב, מקבל זיכוי ומשדרג.

אז לפני שמשתכנעים ש"יאללה נוסיף 250 ש"ח וניקח משהו חזק ועדכני" כדאי לעשות מקלחת קרה (להרגעת ההתלהבות) ולדעת ש:

לכל חנות מדיניות אחריות משלה במקרה של כרטיס שמת. ואם תקראו את כתב האחריות של הרכיב סביר להניח שתגלו שבאפשרות החנות לא מעט אופציות בינהם החלפה למוצר שווה ערך עם סטייה של +- כך וכך אחוזים בביצועים, אפשרות החלפה למוצר שערכו הוא +- כך וכך אחוזים מהמחיר בזמן הקניה או משוויו כיום. ורק במקרים נדירות, בדרך כלל, רק כאשר היצרן / יבואן מזכה את החנות על המוצר כי אין לו במה להחליף אותו מוצעת האופציה של זיכוי לטובת רכישה.

יש לקחת בחשבון גם את טווחי הזמן.

בטווח של אחרי שנתיים חנות כבר פחות ששה לתת זיכוי.

פורסם

מה שהחליף את הכרטיס שלך בהיצע של nVidia זה ה-GTS250. למעשה זה אותו דבר בדיוק, רק טיפונת משופר (זה כבר דור 4 של אותה ליבה בתכלס. 8800 כלשהו שהפך ל-9800GTX שהפך ל-9800GTX plus שהפך ל-GTS250).

לפני כמה שבועות נשרף לי 9800GTX בדיוק כמו שלך, עדיין באחריות - פנדס החליפו לי אותו ב-GTS250 בלי בעיות בכלל. אפילו שדרגו לי ל-1 גיגה זיכרון במקום ה-512 שהיה לי קודם :xyxthumbs:

הביצועים פחות או יותר זהים, יש טיפה שיפור. בעיקר יש שיפור בחום - זה כרטיס שלפחות אצלי הוא הרבה יותר קר, וגם הרבה יותר קומפקטי ונוח בתוך המארז.

אני במקומך הייתי כל כך מודה לחנות הזאת. מה השם של החנות? גם לי נשרף 9800 GTX אבל אני כבר חודשיים מחכה שיחליפו לי אני כבר מתכונן לתביעה.

פורסם

החנות היא Pandas (ספציפית בסניף של ב"ש, אבל ההתקשרות שלי הייתה במיילים ישירות עם המנהל של הרשת).

בהתחלה היתתי קצת מודאג כי הכרטיס שלי היה של eVGA והיבואן התחלף, אבל פתרו לי את זה ממש מהר. הזמינו חדש, ברגע שהוא הגיע שלחו אותו לב"ש ואז נתנו לי אותו מבלי שהם אפילו בדקו שהישן אכן תקול - למעשה רק באותו רגע שבאתי לקחת את החדש נתתי את הישן.

כמובן שהייתי צריך לחתום שאם יגלו שנעשה לו נזק פיזי/מכוון וכו' אז אני צריך לשלם.

מכל הסיפור יצא שבפועל, שבועיים אחרי שהכרטיס נשרף היה לי כרטיס חדש ביד (לא של eVGA אגב, אלא gainward בגלל חילופי היבואן, אבל למי אכפת...).

כמו שאמרתי, כל הטיפול בבעיה נעשה ישירות על ידי מנהל הרשת, באמת שאני מאד מרוצה מהשרות שלהם כבר כמה שנים.

פורסם
  • מחבר

אני במקומך הייתי כל כך מודה לחנות הזאת. מה השם של החנות? גם לי נשרף 9800 GTX אבל אני כבר חודשיים מחכה שיחליפו לי אני כבר מתכונן לתביעה.

חודשיים ?! מה קרה?????

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עזרה בבחירה של כרטיס,לא מדבר על מחירים כרגע.

אני פשוט רוצה לצמצם את האפשרויות

Innovision GeForce GTX465 1GB GDDR5

Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5

EVGA GeForce GTX470 1280MB PCI-E

Gainward Geforce GTX465 1GB DDR5 HDMI Pci-e

INNOVISION GEFORCE GTX275 896MB DDR3 448BIT PCI-E

INNOVISION GEFORCE GTX275 1792MB DDR3 448BIT PCI-E

Gigabyte nVidia GTX260 Super Overclocked 896MB DDR3 PCI-E

הכרטיסים האלה כחדשים בחנות מתומחרים בין 1100 ל 1790

מה אתם מציעים לי כ 3 אופציות ?? שאני אוכל להתמקד מול החנות

פורסם

לא ניתן לתת לזה התייחסות רצינית כי:

1. לא נתת את המחירים של הכרטיסים. ו/או כמה אתה מוכן להוציא.

2. אנחנו לא יודעים את הרזולוציה של המסך שלך.

3. אנחנו לא יודעים מה המפרט שלך.

4. והחשוב מכולם, אתה עושה לעצמך אבל מסויים. אתה משכנע את עצמך שיש לך אופציות שלא בהכרח קיימות. אף אחד לא מבטיח לך שייזכו אותך. חבל שכבר תכניס לעצמך לראש שאתה עוד מעט הבעלים של GTX470 תתחיל להזיל ריר על הבנצ'מרקים ותקבל 9800GTX אחר בכל זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים