עבור לתוכן

radeon HD ו firegl/pro באותו בית? הייתכן?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מזה זמן מה אני חוכך בדעתי להכניס למארז שלי עוד כרטיס גרפי על מנת לטפל ברינדורים וגרפיקה תלת מימדית שבה אני עוסק עקב היותי סטודנט לעיצוב תעשייתי.

נכון להיום, אני כלל מרוצה מיכולות הרינדור של המחשב ככלל. תמונה באיכות 1280X800 לוקחת לי ברמה סבירה כ5 שעות לרינדור. למרות שלא מדובר באובייקטים מורכבים מדי. אני כבר יודע שהתוכנות הללו לא תומכות בכרטיסים כגון ה5850 שבו אני משתמש, ולכן הייתי רוצה להוסיף FIREGL לחגיגה. השאלה היא האם ניתן, ללא XFIRE לצור מצב שבו שני כרטיסים עובדים על אותו מחשב ללא התנגשויות כאשר כל אחד עושה עבודה ספציפית?

פורסם

בגדול התשובה לשאלה שלך היא כן.

אבל חסרים פה הרבה פרטים כמו:

מפרט מלא

שם התוכנות שבהן אתה משתמש כולל ציון האם מדובר בתוכנת 64BIT או 32BIT, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה (ברור שאם מערכת ההפעלה היא ב32BIT, כל התוכנות הן כאלו בהתאם)

פורסם
  • מחבר

core i5 750

4 gb ram 1333

radeon 5850

Gigabyte GA-P55-US3L

win7 premium 32 bit

חסר עוד משהו?

תוכנות:

adobe CS4 master collection, solidworks 2009 sp 2.1, maxwellrender 2.0, hypershot 1.5,

פורסם

עשית פה סלט רציני.

אין שום קשר בין הרנדרינג ל fire gl, לא ברמת השיפור שאתה מחפש.

אם אתה לא מרוצה מהרנדרינג ספיד, תפסיק להשתמש בmaxwell זה מנוע ממש גרוע.

תמכור את הכרטיס מסך שיש לך כרגע, ובמקומו תקנה GTX470.

תמכור את ה MAXWELL ובמקומו תקנה Octean render

http://www.refractivesoftware.com/

שילוב של שני אלה נותן לך איכות תמונה מהטובות ומהירות רנדרינג על GPU אולי הכי טוב שקיים היום.

פורסם
  • מחבר

כעקרון, לא בקשתי במה להחליף את מה שיש לי, אלא האם ניתן להוסיף. אני סטונדנט, מה שיש זה מה שיש, אין "למכור" גרסה סטודנטיאלית של אף אחת מהתוכנות.

לא משנה שמקסוול נחשבת לאחת הומבילות בתחום העיצוב מבחינת ריאליזם של חומרים.

לא מקסוול ולא סוליד, שהן התוכנות העיקריות שלי (מעבר לפוטוויו 360) תומכות בכרטיסים שהם לא QUADRO ו/או FIREGL/PRO, מכיוון שעל ATI יש לי הנחה, ואני מניח שללא HYDRA לא יחיה ATI וNVIDIA. FIREGL/PRO הם האלטרנטיבה הנכונה.

עריכה

מהאתר של אוקטן הבנתי ש:

א' לא קודה לא תומך

ב' זה בטא, לא סומך על בטא, אני צריך יצבות לאורך זמן.

ג' GTX470 עולה 2000 ש"ח, במקרה הטוב אני אמכור את שלי ב1000, אני נשאר עם כרטיס שלא תומך בסוליד אבל כן תומך במנוע רינדור בגרסאת בטא? שעוד עולה לי כסף???

פורסם

טוב

כאיש מקצוע נתתי את הצעותי.

בטא או לא, הוא עליון למאקסוול מכל בחינה אפשרית.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים