פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים יש מלא חברות אחסון חדשות היום שבגלל התחרות הרבה שיש בשוק הזה היום במיוחד בישראל מוכרות חבילות אכסון ב-10ש"ח לחודש...[כן כן!]אולי אל תיהיה קמצן ותוציא את ה-10 האלו? זה משתלם... זה מביא יותר גולשים... שאתה מאכסן בלייקוס רואים שיש לך פורום שלא שווה יותר מידי ופשוט לא נרשמים... שיש לך שרת פרטי ואתה משקיע באתר אז יבואו אנשים ימליצו וככה תקבל קהילה גדולה יותר.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים אני כבר 4 שנים לקוח מרוצה של חברת ברינקסטר: www.brinkster.com תמיכה טובה, מהירות...
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים brinkster הכן חביבים וגם תומכים ב asp שזה נחמד מאוד.אבל אני אישית משלם כל חודש כ 50 שקלים מחיר כולל המע"מלחברת איחסון שלא אנקוב בשמה והיא מספקת לי שירותי איחסוןכמובן שזאת רמה אחרת ויש לי כמובן דומיין שלי ואני מעלה קבצים דרך FTPולא דרך ממשק וובי מעצבן ולא יעיל ועוד דברים טובים.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים ל chavy מה האתר שלך? זה - Chevy ואתר כרגע בשיפוצים ;D (ארוכים במיוחד...סתם אין לי כח אליו כבר... ואין לי זמן..)
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים יש גם את ליקוס הצרפתי או הגרמני שזה קצת סיבוך יותר להירשם והכול אבל אין את הפירסומת המעצבנת הזאת בצד..... אם הם קיימים בכלל עדיין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.