עבור לתוכן

רמקולים חדשים מוציאים רעש מוזר

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קניתי Logitech x530 באופיס דיפו .

שמעו - רמקולים מדהימים . באמת.

אבל יש תופעה מוזרה כזאת שכל פעם שמישהו מדליק מזגן לדוגמא הם עושים בום כזה , רעש של נקישה כזאת , כמו של תופי בס. אני מניח שזה קורה בגלל שלחיבור לחשמל אין הארכה , אבל זה לא עוזר לי . מה אני עושה? (זה לא מפריע לי , אבל אני מניח שזה לא טוב לרמקולים)

וכשהם מכוונים למקסימום או למינימום בווליום , גם אם המחשב על השתק , הם עושים רעש סטטי כזה. הנחתי כי זה בגלל מגע במארז וזה פחת משמעותית - כמעט ואי אפשר להבחין בזה . מה עוד זה יכול להיות?

תודה מראש

פורסם

כל מכשיר חשמלי שעובר ליד הרמוקלים, כל חוטי החשמל בקירות הצמודים לרמקולים / צלצול פלאפון יגרום לרעש הזה.זה כי הרמקולים האלה לא מוגנים מדברים כאלה. אתה זה שיצטרך להגן עליהם. תרחיק את הדברים האלה, או אם יותר פשוט לך - תחבר אותם לחשמל בנקודה אקראית בבית שמסביבה אין משכירים שיגרמו להפרעה (אצלי לדוגמא בסלון ליד הספה יש שקע שמסביבו אין מכשירי חשמל, הטלוויזיה רחוקה ואין רמקולים קרובים) ותגביר את הקול. אם תשמע זה פגם ברמקולים ככל הנראה, אם לא, הבעיה היא הסביבה...

פורסם
  • מחבר

אין איזה משהו שאפשר לשים בשקע כדי שיגן או שאתה מדבר על הגנה פיסית שצריכה להיות בתוך הרמקולים ?

פורסם

מחשב נייח או נייד? ההארקה בבית בסדר?

פורסם
  • מחבר

נייח וההארקה בבית מצויינת אבל לרמקולים אין הארקה..

החיבור לחשמל שלהם הוא של שני פינים , ככה שהם בכלל לא מתחברים להארקה של הבית.

יש משהו שאני יכול לעשות?

לכעיקרון זה פוגע ברמקולים או סתם מציק?

פורסם

יש תופעה (אני לא זוכר את שמה) שכאשר מחברים 2 מכשירים ללא הארקה שגורם לזמזום שאתה מתאר. אני נתקלתי בזה כשחיברתי את

הATP3 למחשב נייד ופתאום שמעתי זמזום שלא היה קודם. שאלתי על ההארקה כי אם למחשב הנייח יש בעיה עם ההארקה יכול להיווצר

מצב שהתופעה הזו קורה.

פורסם
  • מחבר

יש תופעה (אני לא זוכר את שמה) שכאשר מחברים 2 מכשירים ללא הארקה שגורם לזמזום שאתה מתאר. אני נתקלתי בזה כשחיברתי את

הATP3 למחשב נייד ופתאום שמעתי זמזום שלא היה קודם. שאלתי על ההארקה כי אם למחשב הנייח יש בעיה עם ההארקה יכול להיווצר

מצב שהתופעה הזו קורה.

מה שהצעת הפחית את הרעש הסטטי כשהווליום מונמך עד הסוף אבל לא תיקן את בעיה הנקישות שיש בכל פעם שמישהו מדליק מזגן או מכשיר כבר אחר

פורסם

מה הצעתי? בקשר לנקישות - אין יותר מדי מה לעשות אם לא בא לך לבזבז כסף על מייצב מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים