עבור לתוכן

לקוח מאוכזב של Nvidia מעוניין להצטרף למועדן ה ATI

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

LOL אני אוהב את הכינוי שלי , זה פשוט גאוני, אגב שלא תחשוב הרצתי חיפוש בגוגול והאתר הזה שהוא נתן לי לא עובד...

אז הפעלתי קצת שיקולים ואמרתי שאולי לא זה האתר או שיש כתובת אחרת, לא צריך להלחץ, אז שואלים שאלות, תחלוק קצת עם הידע הרחב שלך ;) כמה שהוא רחב לטענתך

לעניינו, למה יוצא ככה שה 9500 PRO יותר טוב מה 9600PRO ?

וכמה באמת זה אפקטיבי ומשמעותי ? אפשר לראות איזה טבלת השוואה של הביצועים בין כל הכרטיסים, ואלי לבסס איזה מחיר לכל כרטיס, ככה שאני אוכל לקבל תמונה כללית, ולמרוגזים :) ראיתי כמה, לא נורא אתם יכולים לשנוא אותי בגלל שאני יהודי 8) זה בסדר,

מעניק לכם תודה מראש ואוזן של ארנב משומר ברוטב שמנת עם קבינת פרמזן (yamm) כמה שזה משעשע :)

תודה ויום טוב, אצפה לעוד תגובות ! תפתחו את הלב והסבירו לבור שכמותי מה כדאי לי ! ::)

פורסם

אני השגתי 9600pro ב970 שקל מksp.co.il

עשיתי לו אוברקלוק נחמד של 54mhz+ ואני מת על הכרטיס הזה (כבר גמרתי איתו מקס פיין הכל על high רזולוציה הכי גבוהה 1600x1200 4xaa 16xaf) עבד כזה חלק :( איך שמחתי חחחחחח

הקיצר אחי קח saphire 9600 pro ותן בו אוברקלוק קטן :) או שאם אתה יכול להרשות לעצמך קח 9800np או 9800pro

אני לא צריך כרטיס כזה... מספיק לי 1024x768 עם 2xaa לכל המשחקים ;) אבל אם אפשר יותר אז סבבה :)

פורסם

טבלת השוואה? טרי מהטנור - http://www.tomshardware.com/graphic/20031015/radeon9600xt-07.html

אין הבדל ביצועים ענקי בינהם אבל הוא ניכר כאשר מפעילים את הAA וAF. סיבה לשמות? ה9600PRO נועד להחליף את ה9500PRO ולא להתחרות בו בגלל שעלויות היצור שלו זולות בהרבה

פורסם

בתור בעלים של 9500PRO, אני חושב שכדאי לך לקנות 9600PRO. הוא יותר זול, יותר חדש ואפשר להגיע איתו לביצועים גבוהים בהרבה משל 9500PRO אם אתה עושה לו אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אחרי ריפרוף קטן בפורום שמתי לב שיש הרבה אשכולות שבהם מדברים על 9500 פרו שהופכים אותו בעזרת דרייברים של אומגה ל 9700,

מה למעשה כבר יכול העשות פה ? אוברקלוק ? או שזה פשוט שיפור תוכנתי שקנה לך ביצועים זהים ל 9700 פרו ?

בכל מקרה כל אחד פה טוען משהו אחר, אפשר לגבש קצת דעה ? כלומר, חלק דיי גדול ממליצים על ה 9600 פרו, באותו מידה על 9500 ואפילו נתנו לי אתר של חנות שאפשר להזמין אותו.

בכל מקרה יש איזה שיפור משמעותי ב9600 פרו 256 לבין ה 128 ? כי אין הבדל במחיר.

בכל מקרה ספרו לי קצת יותר על ההבדלים בין 9500 פרו ל 9600 פרו... וקצת תנו פירוט על הדרייברים האלו של אומגה.

אגב אני יהיה זקוק ל512 זיכרון במחשב כדי שהראדיון יתפקד כראוי ? אני יושב כרגע עם 256 ddr (ה-266)....

מצפה לתגובה הבאה, ומסיים את הבוקר עם סגריה :P :-*

שלכם הזבוב האנושי שסובל מבעיה נפשית קשה :-X

פורסם

יש דיון מפורט מאוד על דרייברים של אומגה. תקרא אותו.

ל9500PRO אי אפשר לעשות את המוד הזה

בשביל משחקים כדי מאוד שיהיו לך 512MB של זיכרון

פורסם

זה רצוי מאוד . 8)

פורסם
  • מחבר

איזה דבר הלא מצחיק והאידיוטי הזה!? ??? :'(

גם למטורפים יש זכות הבעה ! >:(

פורסם

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

חלאס עם הדבר הלא מצחיק והאידיוטי הזה!

מה לא בסדר ???

פורסם

כמו שאמרתי ה9500PRO יותר טוב מה9600PRO אבל ההבדל בינהם קטן ושמים לב אליו רק כאשר משתמשים בפילטרים. אבל לרדאון 9600PRO יש פוטנציאל OC, הוא נפוץ בחנויות וזול יותר מה9500PRO שתצליח למצוא.

את גרסאת ה9500 (לא פרו) אפשר להפוך ל9700 אבל מעבר לכך שזה הימור לא בטוח שבכרטיסים שיש בארץ ניתן לעשות כך. בסטיקי בנושא האומגה תוכל למצוא את כל הפרטים הידועים לנו כרגע

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר של זיגזג שאפשר לקנות powercolor 9800SE

במחיר 1400 שח משהו כזה, ועם דריבר של אומגה הכרטיס הופך ל 9800 פרו !

לא עדיף יהיה להוסיף עוד 400 שקל ולקבל 9800 PRO במקום לקנות אותו ב 2700 שקל ?

אגב מה בעצם הסיכון ? שהצינורות רינדור לא יהיו פגומים כדי שהדריבר של אומגה יעבוד טוב ?

והאם יהיה אפשר לבדוק את זה שמה בחנות אם למישהו יש מושג... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים