פורסם 2010 ביוני 815 שנים יש לי את המסך הספציפי שציינתי, מה עוד שיש לו רק יציאת D-SUB 15 - VGAולמרות זאת, יש לו FULLHDמצד אחד הפרטים מאוד בהירים וכיף להסתכל על התמונה עליו אבל מצד שני התצוגה לא הכי חדהולא נראה לי שזה בגלל הרזולוציהכי ניסיתי את כל הרזולוציות...או שזה הכרטיס מסך (ואני בספק) שהוא כרטיס מסך מובנה בלוח (צ'יפסט G41)או שפשוט זה בעיה במסך, עכשיו אני לא יודע , יכול להיות שיש עליו איזשהו ניילון צמוד (על המסך) שלא הורדתי? למרות שאני בספקפשוט התצוגה קצת מטושטשת ולא חדה אם מסתכלים בעין בוחנת, אמנם במבט ראשוני זה לא כזה מפריע אבל אם מסתכלים על המסך אז שמים לב, זה לא כזה קשה...למשל ברגעי תאורה בהירים או כשאני רק מפעיל את המחשבבכל מקרה שמים לב לזה, מה אפשר לעשות?וכבר עבר די זמן מאז שקניתי את המחשב ביחד עם המסך...מי נותנת השירות שלהם בארץ?ואם זה בעיה שניקיון יכול לפתור איך אני מנקה תמסך ? איזו תמיסה מומלצת?אשמח מאוד לתגובות, ואם מישהו יודע על ביקורות על המסך הזה חוצמהביקורת האישית שלי....(יכול להיות שעצם היותו מסך יחסית זול עם FHD ו VGA זה כל העניין? שאין מציאות בזול? כי בתכלס קניתי אותו ב800 שח, ושמעתי FULLHD אז די התלהבתי..., ולא בדקתי איזה יציאות יש לו גם... חשבתי שמדברים איתי על דגם אחר בכלל, אבל הטעות עליי...)
פורסם 2010 ביוני 815 שנים נותנת השירות של מסכי AOC בארץ היא סרב פרו , חברת בת של טק דאטה.יש לדעתי גם עוד איזה חברה שמייבאת אותם, אבל היא יותר קטנה ורוב הסיכויים שלא ממנה רכשת, איפה קנית את המחשב והמסך?אגב, יש להם שירות עד הבית למסכים, ובדרך כלל 3 שנים.מאז שקנית את המחשב זה מטושטש ולא עשית עם זה כלום? כמה זמן? למה?יצא לי לראות איזה מסך של חברה אחרת מטושטש כזה ולא ברור..פשוט סיוט..לא יכולתי לשבת מולו דקה יותר ממה שהייתי צריך..זה לדעתי תקלה במסך או בהגדות תצוגה שלך.באיזה רזולוציה אתה משתמש כרגע? ניסית לשנות אותה?לאיזה מחשב המסך מחובר ובאיזה יציאה? איזה כבל?נשמע לי מוזר FHD בלי יציאת DVI..אפילו בלתי אפשרי.בכללי יש לי מסך של AOC 22+ ואני מאד מרוצה, והוא עלה לי אפילו פחות ממה ששילמת בהרבה, ככה שזה לא קשור ל"אין מציאות בזול".
פורסם 2010 ביוני 815 שנים מסך הזה חייב לעבוד רק ב 1920x1080@60Hzכל רזולוציה אחר - לא יהיה חד !תבדוק שוב.
פורסם 2010 ביוני 815 שנים מחבר אבל אנשים למה אתם לא מתייחסים למה שאני רושם?רשמתי שניסיתי את כל הרזולוציות, וכן זה על 60 הרץזה כל הזמן אותו דבר, נראה לי זה קשור לפאנל החיצוני של המסךקניתי את המסך אצל עסק פרטי בקריותקנינו אצלו כבר כמה מחשביםבעיקרון התמונה עצמה חדה, לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט נראה כזה על התצוגה עצמה של המסך רואים מן blur כזהשזה לא שייך לאות הדיגיטלי של המחשבמתכוון התמונה עצמה חדה, זה כאילו משהו במסך, או כאילו יש משהו עליו או שלא יודע זה מוזר כזהיש לי לוח אם אינטל DG41RQ (צ'יפסט G41 - Intel GMA X4500E8400זיכרון 2 ג'יגהאה ועוד משהו המסך שקניתי אותו היה באריזה מקורית עם כל הניילונים והכל חדשאפשר קישור לחברת שירות של AOC בארץ?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים שאתה כותב כל הרזולוציות זה לא אומר שרזולוציה שצריךבכלל יש בכרטיס מסך שלך !יש מבין ?אם בעיה בטקסט מנסה את צעצוע CLEARTYPE http://www.microsoft.com/typography/cleartypepowertoy.mspx
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מחבר לא הבנתי מה זה אומר רזולוציה שצריך אין בכרטיס מסך שלי?יש גם אפשרות בתוכנה של המאיצ גרפי את האפשרויות של הרזולוציות וגם בהגדרות תצוגה של הווינדואזתסביר לי למה התכוונתאיוון זה לא בעיה בטקסטזה בעיה במסךניסיתי את הרזולוציות הכי מינימליות כמו 800X600ניסיתי 1024X768ניסיתי 1920X1080ניסיתי כל אפשרותהכל על 32 ביטגם ניסיתי 16ניסיתי לשנות ל75 הרץ במקום 60זה לא משתנההתמונה נשארת אותה תמונה והמסך נשאר אותו הדבר כמו שאמרתיאמנם התמונה חדה אבל שובלמשל בצבעים בהירים אני רואה תסימנים יותרלמשל כשאני רק מפעיל תמחשב ואני רואה את האור של המסך אז אני גם שם לבזה כל המסך מראה ככה כמו שאמרתימישהו יודע איך אני יכול ליצור קשר עם החברה בישראל?או שרעיונות לפיתרון?ושוב, זו לא בעיית טקסטכי כל להטקסטים מופיעים לי נורמלי
פורסם 2010 ביוני 915 שנים ניסית להתקין שוב את הדרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס המשולב שלו?ניסית לפנות לחנות שממנה קנית? זה הדבר הראשון שהייתי עושה בשביל לברר מי באמת נותן לו את האחריות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.