עבור לתוכן

פרויקט fanbus +צביעה +פרספקט +נאון .

Featured Replies

פורסם

אף אחד מהחנות הזאת לא ירד בשבילך על הברכיים, הם לא שמים על ה 200 שקל שלך, הם בכלל לא מוכרים הרבה ללקוחות פרטיים אלה ללקוחות עסקים שקונים בכמויות אדירות אז תרגע עם ה 200 שקל שלך, ואני קיבתי מהם אחלה של יחס כשקניתי מהם.

פורסם

לך הם היו נחמדים חחח לי..

בונה איך הם צועקים במשרד אין להם מרכזיה??!

כאילו יש העבירו פעם אחת שיחה אבל איזהנ צעקות פעם ראשונה שהתקשרתי והביאו לי את דוד נראה לי אז הם צעקו לו

דודדדדד יש פה טלפון בשבילך דודדדדד תקראו לדודדד חח איזה צעקות נבהלתי חח..

והוא עושה לי כזה כן אתה עושה פרוייקט נכון אז עם כל הכבוד לפרוייקט שלך אתה צריך לבוא עם מוצרים מוכנים אני לא אתן לך מוצר שאתה לא בטוח בו ואני מה אמרתי כולה שאלתי אותו שאלה כלשהיא על נגד שיתאים לזה ולזה והוא לא יודע כלום מהחיים שלו פשוט הוא אומר לי אתה עם כל הכבוד צריך לבוא ולתת לי את השם המדוייק אי אפשר ככה והוא צועק כאילו עשיתי לו משהו..ממש לא אהבתי את היחס..אני לא יודע איך הם היו עליך.. ::) :-\

פורסם
  • מחבר

לדעתי אחי אתה לא צריך להתרגש , אם יום ראשון לא מביאים לך את זה , יש הרבה חניות אלקטרוניקה שאתה יכול ללכת אליהם ולקנות , החנות הזאת היא לא סוף העולם ..

אני קניתי למשל בחנות אלקטרוניקה בנתניה , ועוד קיבלתי מחיר ממש טוב ...

אז אני לא יודע מה אתם מתרגשים מהחנות הזאת כאילו היא החנות היחידה שקיימת .

פורסם

אני בספק שיביאו לי את זה ביום ראשון..וגם מאוד מקווה..

כי אמרתי לך לא איכפת לי לחכות שבועיים או יותר למארז שלי בגלל שהוא צריך להגיע מחו"ל והיו עיכובים במכס ושטויות כאלה הוא רק אתמול נראה לי הגיע לחנות ואני הזמנתי אותו ב24/9 שזה די ממזמן..אין לי בעיה לחכות עוד שבוע שבועיים..כמובן שמתישהו זה כבר מוגזם..

כי אין לי לחץ כל כך אליו ושלמתי משלוח של 45 שקל..אבל לא בשירות גוביינא ולא שירות מהיר ושום דבר כי זה בחו"ל לא במלאי..

אבל שאני משלם 30 שקל לשירות משלוח גוביינא שאמור להגיע מהר והם מעכבים לי את זה כמו משלוח רגיל הייתי יכול להוציא פחות כסף על משלוח בדרך כרטיס אשראי..ואז זה היה מגיע בדואר רגיל או דואר רשום שזה פחות כסף כידוע לי..אבל בגלל שאין לי כרטיס אשראי ואין לי כוח לבקש מאמא שלי או מאח שלי לא הייתה לי בעיה לשלם יותר וגם לקבל את זה בשירות מהיר וגם לא לערב את ההורים בזה..חיחי.

אבל בקיצור עזבו את הנושא הזה..זה לא קשור לפה.. ::)

פורסם

היי עינב

מה קורה אם הגלריה?

למה עוד לא עלתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים