עבור לתוכן

פרויקט fanbus +צביעה +פרספקט +נאון .

Featured Replies

פורסם

הייהיי .

אז בבקשה פרויקט שארך בערך 7 שעות .

צביעת המארז שהיה לבן לגמרי ..

ובנית fanbus ששולט על 5 מאווררים + הנורת נאון.

חיתוך המארז +הוספת פרספק .

הנה כמה תמונות בודדות השאר יהיה בגלריה בקרוב .

פורסם
  • מחבר

ועוד תמונההה

פורסם
  • מחבר

ועוד אחד .....

פורסם

חביב

תתחדש ;D

פורסם

היי עינב

זה ניראה לי ממש יפה מאוד אני מצפה כבר לגלריה

פורסם

הפאנל שעשית ניראה טוב

תצלם בחושך ותעלה תמונות

פורסם
  • מחבר

תמונה של הפנאל בחושך רציתם בבקשה.

פורסם

הכוננים רוצים תשומת לב. או צביעה או stealth.

אחלה עבודה :)

פורסם

זה תמונה בחושך?

חחח אם ככה אז מזה תמונה באור?

חיחי אבל בכל זאת יפה מאוד עינב!! ושוב תודה על ההעזרה!! ;)

פורסם
  • מחבר

אין בעיה SuperGohan אבל איך יצא אצלך ?

פורסם

יצא יפה מאוד תתחדש אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך בונים את הפאן באס אם כל המיליון הלחמות והנגדים האלה

פורסם

עינב אחי יצא מדהים אני מחכה כבר שתעלה לגלריה....

הקיצר תתחדש

פורסם

אין בעיה SuperGohan אבל איך יצא אצלך ?

עדיין לא יצא בגלל האריהב הזו***ת האלה!!!

הם היו אמורים להביא לי את זה ביום רביעי ואז ביטלו את זה לחמישי ועכשיו ביטלו את זה ליום ראשון נשבע לך אם הם לא מביאים לי יום ראשון אני מוציא מהם חצי מחיר פשוט חצי מחיר אני אדפוק להם כאלה צעקות זה לא יאמן..גם כן מעצבנים אלה בכלל לא חברותיים! >:(

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי בסדר תחכה אין לך מה לעשות ... ;D

אבל כדיי שתתכנן טוב את מה שאתה עומד לעשות כי יש הרבה הפתעות בזמן העבודה , כדיי שתהיה מאופס על עצמך טוב .

פורסם

אוקיי אחי בסדר תחכה אין לך מה לעשות ... ;D

אבל כדיי שתתכנן טוב את מה שאתה עומד לעשות כי יש הרבה הפתעות בזמן העבודה , כדיי שתהיה מאופס על עצמך טוב .

כן בסדר אני אעשה את זה עם שכן שלי הוא שיפוצניק נפלא חחח יש לו כל כלי בעולם נראה לי אז הוא יוכל לעזור לי..

ובקשר ללחכות אוקי לחכות יום זה בסדר אין לי גם בעיה לחכות שבועיים אבל לא שאני משלם 30 שקל על משלוח גוביינא שצריך להגיע תוך יממה אז אתה מבין את החוצפה שלהם? מה הם אומרים לי מצטערים השליח לא הגיע היום..חוצפנים אני פשוט אומר להם או שאתם מורידים לי את הכסף שאני משלם על השליחה או שאתם מבטלים את ההזמנה...ונראה לך שהם ירצו להפסיד 200 שקל..קניתי הרבה חומרים שאני צריך גם להמשך לי ולחבר שלי..וזאת לא חברה שיש לה המון קליינתים אז אני אוריד להם במחיר בלי בעיה ואם הם לא ירצו אני אבטל ואקנה ממקום אחר..

ואני מתאר לעצמי שאני רק אגיד להם את זה הם ירדו על הברכיים שאני אקנה מהם..חוצפנים שכמותם.. ::)>:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים