עבור לתוכן

חוות דעת לפני רכישת מחשב נייד Fujitsu

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט ואופיס,סרטים,מוסיקה לצרוב מסמכים ולהעביר קבצים בדיסק און קי ולהריץ windows 7 ואולי להריץ עליו משחקים מהתקופה של MX440 כמו: gta sa/call of duty 2 ומשחקי רשת פשוטים.

זה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4736&CatCode=315

עכשיו התקציב דל ואינני מעוניין בנטבוק. אני חושש מדבר אחד. פוג'יטסו- אני לא יודע עד כמה המחשב הזה אמין ולא מצאתי עליו הרבה מידע באינטרנט. זה ניראלי המחשב הנייד היחיד החדש ב2K.

עכשיו כמה שאלות נוספות.

המעבד celeron t3000, מדובר במעבד כפול ליבה? עם כן האם המחשב הזה מסוגל להתמודד עם 1080I דרך יציאת הVGA שלו?.

עם כדי בבית שעובדים הרבה לחבר אותו למסך 20" (1680*1050) או לצג 17 (1280*1024) למה כי השולחן עבודה די קטן. זה די עניין של נוחות אבל אני שואל למי שיש לו ניסיון עם צג 1280*800 (נידמה לי זה הרזולוציה)

אגב HDD 160GB מספיק.

ד"א שמפרמטים מחשב נייד אז זה פרמטו רגיל? לא היה בעיה שלא יזהה דריבר כמו עכבר (עם לא מובנה) ואז היה בעיה לפרמט

פורסם

לי יש ‎Fujitsu Esprimo V6545 , די סבבה ,שנתיים אחריות ו מיוצר בגרמניה ,עם אתה ממש מוגבל בתקציב ,תבדוק MSI, אבל פוג'טסו מעולים ביחס למחיר ,לא הייתי אומר שיש בעיות עם איכות בניה ..

פורסם
  • מחבר

תאמת אחרי חיפוש בזאפ מצאתי את המחשב הבא:

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000EHMKX-ohLDV3se5gZQIyQsP:12bbi68k5?id=sp5-4182036

מדובר במותג Compuq ז"ל. כיום HP שרכשה את קומפק לפני 8 שנים מייצרת אותו ונותנת לו שירות וכו..' יש כמה בעיות עיקריות

עד כמה שהמותג HP הוא מותג גדול וידוע שמעתי בשנים אחרונות על לא מעט טקלות חומרה במחשבים האלה גם באינטרנט וגם ראיתי בעיניים. נכון שזה לא כל הדגמים אבל בדרך כלל מחשבים למגזר העסקי (IBM ז"ל) מחזיקים שנים ללא תקלות. אבל בעיה נוספת שהשירות שלהם בארץ אני אישית יש לי רק מדפסת של HP שעובדת 5.5שנים ללא טקלות ועוברת התעללויות. אבל אנשים שאני מכיר וגם באינטרנט שמעתי שהשירות שלהם לא אמין,בירוקרטי, גורם ללקוח להצטער על זה שהוא קנה HP, מתבטא גם באתר שלהם שנותן מהירויות הורדה אפסיות ביחס לחיבור וכך גורם ללקוח להצטער על זה שלא הזמין מהם דיסק עם דריברים בתשלום.

עוד דבר-אני רוכש את המחשב מחנות של ציוד משרדי ולא חנות מחשבים (אפילו שהשירות בפועל הוא של היבואן של פוג'יטסו).

מצד שני המחשב הזה הפתיע אותי HP, גם זול,גם HDMI וVGA, גם כרטיס מסך של NVIDIA שלא מבייש בביצועים וגם מעבד יותר חזק (לא מתבטא בעבודה של אופיס ואינטרנט ), גם HDD גדול יותר למרות ש160GB אמור להספיק למחשב, וגם מסך טיפה גדול יותר למרות שצג 16:10 נוח מצג 16:9 של ניידים.

ד"א לJetmen

תודה על התגובה לא ציפיתי כל כך שמישהוא פה יש לו את המחשב הזה, אבל MSI המחשבים שלהם בדרך כלל המחיר שלהם בא לקראת הצרכן אבל המחשבים שלהם באמת עבדתי על 2 דגמים זהים במבנה ומפרט שונה-ביצועים אין שום בעיה, אבל יש להם תחושה שהמחשב הולך להתפרק לך לדוגמא: המחשב שהוא מקופל הווא רופף,מאוורר מרעיש/HDD מרעיד את הפלסטיק וגורם לעש, כנ"ל צורב.

המחשב הזה יכול להיות תחליף למי שלא רוצה נטבוק ומי שלא רוצה לקנות מחשב יקר

תספר לי כצאת כמה זמן יש לך את המחשב ומה משך הזמן של הסוללה במצבים שונים (למשל,בהירות,אינטרנט,סרטים,משחקים) ועם איזה מערכת הפעלה אתה עובד עליו ועם אתה מריץ עליו סרטים 720P/1080P חלק?, וד"א המסך כרגיל לא רואים אותו בחוץ טוב? הוא מבריק או מט?,

תודה לעונים.

עריכה: מהה לא מוכרים אותו יותר WTF המחשב במחיר די טוב, ניראלי הHP (במידה וגם הוא נמכר) או שלנסות לחפש בזאפ עם יש עוד חנויות שמוכרים אותו, או שיחדשו את המלאי.

פורסם

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=V6545-3&FirmCode=20

עם מעניין אותך, לי הוא עלה 3800 בגלל שהייתי חייב בצ'קים ,יש לי אותו פחות משנה, סרטי 1080P לא יצה לי לנסות כי המסך גם ככה לא FHD ,אבל 720, עם קודקים מאימים או דרך BOXEE עובד יפה מעוד בתכלס ,שקניתי אותו פשוט הייתי נעול על מסך מט, ולא נראה לי העיצובים של חברות אחרות, ראיתי ש הפוג'יטסו מעוד משתלם ביחס למתחרים גם במפרט שלו אז הלכתי עליו ,וגם אחריות שנתיים וגם מיוצר בגרמניה. לגבי MSI הם הכי זולים, אבל האיכות שלהם על הפנים .בכל מקרה הזמנתי דרך בסט ביי מ אמטל ישירות ,נאמר שהמסך מבריק, אבל קיבלתי מט, מריץ עליו חלונות ויסטה הום פרמיום (נמכר עם גרסת בייסיק, אבל רציתי AERO) אז התקנתי הום פרו , 7 גם עובד מעולה עם מעניין אותך, החסרון היחיד שמצעתי זה זמן סוללה ..כ שעתיים וחצי בלחץ אבל הוא מחליף לי נייח אז זה פשוט משמש ל גיבוי :hat:, בכל מקרה הבחירה היא שלך.

פורסם

אני גם קניתי נייד של fujitsu.

היא חברה שיש לה כל מיני רמות של מוצרים, אבל למי שמחפש לחסוך יש להם כמה דגמים עם יחס מאוד טוב של מחיר לחומרה.

אבל אם תרד לפרטים אתה תגלה שאין מתנות חינם.

תמיד יש סיבות מאחורי מחיר זול עם מה שנראה חומרה טובה יחסית למחיר, אבל לפעמים זה יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש.

למשל דגם עם מסך GLARE שלא נמכר טוב (תהרגו אותי אני לא מבין למה מייצרים ומוכרים כאלו עדיין).

הרדיסק עם ביצועים נמוכים באופן יחסי.

בלי מערכת הפעלה.

וכו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים