פורסם 2010 ביוני 715 שנים ואחד אחר: http://www.youtube.com/watch?v=lYB4pG3kHIY מדהים. פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה בעולם הערבי
פורסם 2010 ביוני 715 שנים לא דיברת עם הרבה ערבים-ישראלים נכון?היא לא יהלום בלב ים. יש אלפים ואלפי-אלפים כמוה (שאני מכיר ושמכרים שלי מכירים וכן הלאה).
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מחבר לא דיברת עם הרבה ערבים-ישראלים נכון?היא לא יהלום בלב ים. יש אלפים ואלפי-אלפים כמוה (שאני מכיר ושמכרים שלי מכירים וכן הלאה).הערבים היחידים שנשמעים מדברים על כמה ישראל פושעת, וכמה הפלסטינאים צדיקים.תן לי דוגמא אחת, ואני אודה בטעותי.
פורסם 2010 ביוני 715 שנים הערבים היחידים שנשמעים מדברים על כמה ישראל פושעת, וכמה הפלסטינאים צדיקים.תן לי דוגמא אחת, ואני אודה בטעותי.שוב ,היא לא מוסלמיה היא לא מאמינה באלוהים ,עם כאלו אנשים ,לא משנה מאיפה הם באו בעולם אין לי בעייה ,אבל אפילו אם אתה בן אדם לבן שנולד בבריטנה ואין לא אף מוסלמי במשפחה ,ברגע שהוא מקבל עילו את האיסלם הוא האויב הכי גדול של כולנו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.