עבור לתוכן

על XTEREME MEMORY PROFILE

Featured Replies

פורסם

שלום! יש לי את הזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 ורציתי לשאול נגיד בביוס אני עושה שם יש לי אפשרות X.M.P אז מה זה? ואני שם את זה על PROFILE 2 זה בסדר? או שלשים על AUTO? וגם רציתי לשאול למה בתוכנה MEMSET זה כותב תזמונים מתקדמים אחרים מאשר בביוס?

MEMSET:

dmojdmif5nzj.png

מפרט:

E7500@3.6

GA-EP43-UD3L

HD4870

600W

2X2 GB CORASAIR

הזיכרון בלי אוברקלוק רק המעבד (הבאס יושב על 333 ומחלק הזיכרון 2.4 כך שיוצא 800 MHZ שזה התדר המקורי)

תודה לכולם!!! ;D

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה קראתי אבל עדיין לא ממש הבנתי מה אני אמור לשים שם? ומה לגבי PERFORMANCE ENCHANCE? עכשיו זה אצלי על STANDART אז לשים על EXTREME או TURBO? או להשאיר על STANDART? ולגבי ה-X.M.P לשים PROFILE 2? כי אין לי אפשרות ל-PROFILE 1 אז מה זה אומר? עכשיו הבנתי שהלוח שלי אז לא תומך ב-EPP והזיכרון שלי הוא EPP? אז מה לעשות?

פורסם

אם קראת אז אתה אמור להבין שהפרופילים בסה"כ מונעים מהמשתמש להגדיר תזמונים/מתח/תדר של הזיכרון. לכן, זה לא צריך לעניין אותך. פשוט תגדיר לפי אתר היצרן, חפש לפי הדגם שנמצא במדבקה על הזיכרון או בלשונית Memory בתוכנה CPU-Z.

פורסם
  • מחבר

אוקי קודם כל תודה על התגובה ביטלתי את XMP ועשיתי PERFIRMANCE ENCHANCE : EXTREME ואת כל התזמונים לפי היצרן ועכשיו זה עובד מהר ומעולה ברוך השם :)

פורסם

שמח שפתרת את הנושא.

אתה תמיד יכול להעיף מבט בחוברת של הלוח, תתפלא כמה היא שימושית, לפחות במקרה של לוחות אם. יש הסבר על כל אפשרות קיימת ב-BIOS, על מה היא משפיעה ומה משמעות כל אופציה. אם אתה עדיין רוצה הבהרה לגבי משמעות פונקציות שונות ב-BIOS, או שיש לך כל אי הבנה אחרת, אתה מוזמן לשאול!

:)

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים