פורסם 2010 ביוני 715 שנים שלום, הזמנתי מחשב חדש ויצרו איתי קשר לגבי לוח אם שלא קיים, מה הכי כדאי להחליף במקומו?הפרטים העיקריים של המחשב:מעבד AMD 4400x3מארז antec nfk2480 htpcזכרונות 1333.דרוש שיהיה כרטיס מסך ONBOARD עם HDMI מסוג איכותי וטוב.הלוח אם המקורי:GA-880GMA-UD2Hהלוח אם שהציעו לי במקום:GA-880GM-UD2H הבעיה ששמתי לב שאין לו USB3 וזה חשוב לי..תודה
פורסם 2010 ביוני 715 שנים תתחדש אני מקווה שהציעו לך עם הפרש -100ש''ח GA-880GMA-UD2H יתרונות: תומך ב - sata6 0 לא משנה בשביל דיסקים קשיחים מכאנים אבל אם בעתיד תרצה לשדרג ל - כונן SSD מהיר זה יכול להיות יתרון נחמד, באופן כללי היתרון של כונני SSD זה זמן הגישה שלהם ה- sata2 מספק מהירות העברה גבוהה שמספיק מעל ומעבר למשתמש הביתי. USB3 - שתי יציאות שחולקות את אותו רוחב פס (זאות אומרך שבזמן ששני התקני USB3 מחוברים בהנחה ששניהם משתמשים ברוחב פס יותר מחצי יהיה לכל אחד מהם חצי רוחב פס ש - USB3 מאפשר שזה עדיין הרבה יותר מהיר מ - USB3) 2.1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) לשני הלוחות אם יש את אותוה הכרטיס קול וכרטיס המסך GA-880GM-UD2H כולל חריץ pcieX1 2.0 כך שאם תרצה להוסיף התקן USB3 או SATA6 (אם לא תתקין כרטיס מסך חיצוני תוכל להשתמש גם ב - pcieX16 ) sata6 יעבוד ב - 5/6 מהמהירות התאורתית שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.