עבור לתוכן

האם האמונה מיועדת לחלשים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מפחיד, אתה יואב אחר(?), איך יתכן שלך מוצג דפדפן: Firefox 3.6.3

על Windows NT

וגם לו,אתה מתגורר בחיפה והוא גם, אתה בן 19 והוא גם בסביבה של הגיל הזה.

אתה מחובר והוא לא, מעניין :hat:

בכל אופן זה היה בני לבינו ,ומה שפורסם כאן זה רק להראות את ההתנאשות של אותו בחור.

אם בכל זאת תרצה התיחסות תוכל לפנות לפרטי.

יש הרבה בעיה של רקע, תעבור על זה http://www.evolutions.fav.co.il/index.php?dir=app_sites&page=content&id=277552

ותבין את עמדת המאמינים היהודים.

הוא נרשם לאתר המון לפני והוא גם חלק בצוות. למה שיהיה לי משתמש כפול?

WINDOWS NT אומר שאתה משתמש בגרסא -כלשהיא- של ווינדוס. אני על 7, לא יודע מה איתו.

שנינו גרים בחיפה. וואלה. אתה יודע כמה יואבים גרים בחיפה? אישית אני מכיר שישה, לא כולל אנוכי. כולם בני 16 אגב.

אהמ אהמ, לדיוננו (שכתבת שאין לך עניין בו, אבל אתה ממשיך להגיב בו. פיצול אישיות כבר אמרנו?)...

זה מעניין את החור שבתחת(ונים) שלנו מה אתר הבריאתניים אומר. אין להם ולו מקור מבוסס אחד, הכל שם זה מעגל עצום של השערות שנבנות על השערות קודמות ולא נתמכות ע"י אף ניסוי מדעי אמפירי ולא ע"י אף מקור אמין אחר.

אתה גם לא יכול להגיב לטענות שאבולוציה מציפור לדג אפשרית. אתה לא מנסה אפילו.

ציטוט מהפרטי על הטענות שלך (אותן אפשר למצוא קצת אחורה בדיון):

ציפורים אכן נעות ע"י תעופה אבל אם הן לא יצטרכו כנפיים רחבות (שמועילות בנדידה כי הן מאפשרות שיפוע יורד קטן יותר בתעופה, כלומר פחות צורך בנפנופים ע"מ לשמור על גובה) הקוד הגנטי בסופו של דבר ישנה את הכנפיים לכנפיים קצרות שיכולות לספק תעופה מהירה יותר ותנועות חדות יותר, ובכך יעילות גדולה יותר לטווח הקצר (לציפור כנפיים רחבות וארוכות כיוון שהציפור צריכה לטוס איתן).

לא אמרתי שלאריה-ים יש כנפיים, מה הקשר? ברור שיש לו סנפירים.

הציפור תעבור למקורות אוכל שנמצאים בים, ולכן אין לה צורך בנוצות.

אבולוציה אינה רצף שגיאות. באמת חשבת שאנחנו חושבים שאבולוציה היא תהליכים "מקריים"? אבולוציה היא תהליך טבעי מורכב, שהינו ארוך מאוד אך בעל מטרה ברורה - לעזור לחיה לשרוד. ברור שיהיו שינויים פיזיים שיאפשרו לריאות לגדול ולהתחזק, בדיוק כמו ששרירי כף-הרגל של האדם התנוונו או המערכת החיסונית התחזקה, אבולוציה מסוגלת לשנות דרסטית את מבנה היצורים בעולם, ועם מספיק זמן אתה בחיים לא תזהה את היצור המקורי.

I render your argument invalid.

על צבים שמעת? הם מטילים ביצים וחיים באוקיאנוס פשוט נהדר.

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה גיבורה מהשמאל הנאור - שהפכה לחלשה.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1684913

<< אוי בא לי להקיא >>

אל תכניס אותנו למצב של דיון פוליטי. שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים