פורסם 2003 באוקטובר 1621 שנים כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאווחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות...יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?
פורסם 2003 באוקטובר 1621 שנים במאפייני התצוגה->מתקדם->GF3 יש שם משהו שקשור להתקני התצוגהשים לב ש GF3 לא תומך בשני מסכים, ברגע שתפעיל את היציאה לטלויזיה המסך הראשי יכבה.
פורסם 2003 באוקטובר 1621 שנים מחבר הקטע מצאתי את זה וברגע שאני משנה את זה המסך הראשי נכבה ל15 שניות ואז נדלק כי המחשב לא זיהה את הטלוויזיהמה אני אמור לעשות?
פורסם 2003 באוקטובר 1721 שנים הוא לא מחפש בכלל את המסך, עולה הודעה כמו שמחליפים רזולוציה שמודיעה שההגדרות ישוחזרו תוך 15 שניות אם לא תלחץ על אישור ואתה לא לוחץ עליה.תדאג שהכבל מחובר למקום הנכון ושהטלויזיה בערוץ הנכון לפני שאתה מעביר את התצוגה.
פורסם 2003 באוקטובר 1921 שנים פשוט תלחץ Enter אחרי שהמסך נכבה ותלך לבדוק אם רואים בטלוויזיה במידה ואתה עדין מאיזו שהיא סיבה לא מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה תנתק את החיבור בין המחשב לטלוויזיה והתצוגה תחזור למסך. (אולי תצטרך לבצע איתחול, אבל לא נראה לי ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.