עבור לתוכן

רסיבר\מגבר ל HD800

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי.

מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית.

אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם.

תודה מראש, עוז

פורסם

חבל לבזבז כאלה אוזניות עם יציאת אוזניות של רסיבר. תשקיע במגבר נורמאלי בשבילך.

במינימום הייתי מנסה להשיג M^3 בשבילן. קח בחשבון שזה משהו שנמכר בעיקר בלוחות בחו"ל. בארץ המבחר מאוד מצומצם, והמחירים אינם זולים.

פורסם

אתה לא תקבל איכות טובה מרסיבר על ידי חיבור אוזניות כמו אלו אליהם.

אז אם במגבר עסקינן... יצא לי לרחרח לא מעט על הנושא ב-Head-fi, מגבר טוב לתקציב שלך, מגבר אוזניות שיגביר את האוזניות האלה בלא פחות ממדהים זה ה SPL Auditor.

עולה 1000 דולר בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו קישור למגבר מתאים שנמכר בארץ?

ומגברים כאלה מתחברים ל...? מה ההבדל בין רסיבר למגבר נפרד?

בכל מקרה אצטרך רסיבר בשביל סרטים ושימוש שוטף שלא באוזניות, איזו מערכת בעצם מומלץ לי להרכיב..?

פורסם

יצא לי להאזין ל-HD650 עם מגבר של ימאהה, ספינת הדגל שלהם מדגם ישן יותר (מודל 2005 או משהו בסגנון) - נשמע איום ונורא, צליל מת לחלוטין.

הרסיברים האלו לא בנוים להית מגברי אוזניות ראויים, לרוב מדובר במעגל משולב לא מושקע במיוחד, זאת ועוד שבכלל אין הרסיברים האלו מצטיינים מאוד באיכות הצליל שלהם. זאת ועוד - אני משער שאם ה-HD800 דומה באופיו ל-HD650, הרסיבר פשוט לא יהיה מסוגל "לדחוף" אותו כראוי.

אתה צריך מגבר נפרד לאוזניות - יכול להתחבר לדוגמא ליציאת line-out מהמגבר או ישירות למקור, תלוי בסט-אפ הכללי שלך.

פורסם

^ בדיוק, וה-HD800 מאוד קשות לדחיפה אז שימוש ברסיבר יהיה רעיון גרוע.

בכל אופן, אני לא מכיר מגבר טוב לאוזניות כאלה בארץ.

חכה לתגובות נוספות, אני לא לגמרי בטוח שאין כאלו טובים בארץ.

פורסם

fungiman, ה-800 וה-650 שונות לחלוטין.

ה-800 הן לא האוזניות הכי קשות לדחיפה, אבל חיברתי אותן עכשיו לרסיבר דנון ו... :-\

לא משהו בכלל. הכול מאוד שטוח, יש נפיחות שמזכירות באס וכו', מצד שני הפירוט היה כמעט סביר.

אם אתה מגביל את עצמך לארץ, באתר של אודיו פידלטי מצויין שהם מוכרים את ה-Heed CanAmp וה-Graham Slee Solo, יש סיכוי שאחד מהם יתן תוצאה סבירה.

בכלליות, אני מצטרף להמלצה של אנטולי.

ואל תשכח שאתה צריך גם מקור איכותי(כרטיס קול\דאק\CDP נורמלי)

פורסם

לא מכיר את ה-800 לכן רשמתי הסתייגות בדבריי, אבל גם אם ה-800 קלות לדחיפה (נניח כמו הגראדו שלי לדוגמא) עדיין לא הייתי מחבר אותם לשום רסיבר HT - כפי שרשמתי יציאת האוזניות במגברים האלו בנויה לאחר יד ובכלל אין הרסיברים האלו חזקים "במוזיקליות" שלהם.

למגברי ווינטאז' יש לעיתים יציאת אוזניות מעולה, "מוזיקלית" ועם יכולת דחיפה טובה. ב-Head-fi התייחסו באחד הדיונים ליכולות דחיפת האוזניות של מרנץ 2235 (דגם שיש לי). מגבר כזה כמובן גם יכול להתחבר לרמקולים... אם אתה גר באיזור המרכז ורוצה לשמוע את האוזניות שלך עם הרסיבר הזה, שלח לי ה"פ. מגברים כאלו עולים בסביבות 500-600 ש"ח כך שאם תתאהב, הנזק לא גדול (לעומת 4000-5000 ל-SPL AUDITOR לדוגמא - שימו לב שאתם גומרים לו את כל התקציב ולא משאירים דבר להגברה של רמקולים).

ואם בחיסכון עסקינן, מעניין אותי עם חכמי האוזניה כאן אם ה-AQUA (שניתן למצוא ביד שניה מדי פעם במחיר זול משמעותית משאר האופציות שהועלו כאן) הוא אופציה לגיטימית ל-HD800.

פורסם

^ לדעתי האקווה אמור ליהיות אופציה נחמדה. אבל זה גם לא שחור לבן (גם עניין של טעם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים