עבור לתוכן

switch ליציאת אודיו במחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי.

אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור.

יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay?

אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

איזה כרטיס קול זה?

לא ציך שום סוויטצ' בגדול אם יש יציאת PL מאחורה המארז לרמקולים,יציאת PL מקדימה לאוזניות ואיציאת TOSlink/SPDIF.

פורסם
  • מחבר

הרסיבר רחוק (15m) ויש לי רק כבל PL לRCA ארוך.

לרמקולים של המחשב אין יציאת PL לאוזניות.

פורסם

אתה לא צריך להתחבר מהרמקלוים. כל המעט בכל מארז היום יש פאנל קדמי עם PL (זה בהנחה שמדובר במחשב נייח).

פורסם
  • מחבר

אכן המחשב נייח. יציאת הPL הקדמית לא מחוברת עדיין באשמתי ללוח האם.. אבל גם אם היא היתה מחוברת זה לא היה פותר לי את הבעיה,

רק מקל על החלפת החיבור בכל פעם.

וזה פשוט מאד בגלל ש:1. אני לא יכול שהאוזניות יהיו מחוברות תמיד בנוסף לרמקולים.

2. זה עדיין מביא אותנו למצב של 2 יציאות, והרי אני צריך 3.

פורסם

מי אמר שזה רק שניים?

יש לך בהמון כרטיסי קול מודרניים jack sensing/assigning שאתה יכול לקבוע איזה יציאת PL תשמש באיזה תפקיד.

פורסם

אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן.

אתה גם צודק - אם כל הכוונה שלו היא להחליף בין 2 יציאות אזי או מתג או מפצל.

אני יותר הול על הפתרון של המפצל כי זה חוסך את הההתעסקות.

דרך אגב - לרב כרטיסי הקול המובנים יש יותר מיציאה אחת צריך רק למצוא אותה ולהפוך אותה לחיבור PL

כל טוב,

גבריאל

פורסם

כבל 15 מטר שרץ לרסיבר? מתכון לאסון. כבל אנאלוגי כל כך ארוך קולט לא מעט רעשים, וגם מקשה על הכרטיס בגלל הקיבול שלו.

ממליץ לך לעבור לחיבור דיגיטלי לרסיבר, יהיה אמין יותר בכאלה מרחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים