עבור לתוכן

HDMI to VGA האם זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אז ככה נשתדל לא לכתוב יותר מידי.

יש לי מקרן עם חיבור VGA (שאמור להביא SIGNAL ממחשב).

יש לי ממיר של (נגיד YES לצורך העיניין) שיש לו יציאת HDMI (וכמובן שיש מלא ערוצים של HD).

אני רוצה לחבר אותם אחד לשני...

מצאתי כבלים של HDMI ל VGA אבל עד כמה שידוע לי HDMI זה דיגיטלי ו VGA זה אנלוגי....

אז לדעתי זה לא בטוח יעבוד אבל תאמת שבראש זה לא מסתדר לי למה שזה לא יעבוד.... קיצר מישהו יודע אם יש סיכוי שזה יעבוד או לא??

דוגמה לכבל שמצאתי: http://www.brilliantstore.com/hdmi_cables_dekcell_cpa_1369.html

ויש אפילו כאלו: http://www.leiloes.net/Cabo-HDMI-Macho-para-VGA-Macho-Dourado-com-Ferrite-Core,name,66686446,auction_id,auction_details

תודה על העזרה מראש :)

אילן

פורסם

HDFury יש לי אחד כזה והוא עובד מצוין.

פורסם

הכבלים לא יעבדו, כי הם מתוכננים לכרטיסי מסך ספציפיים שמכילים אות VGA בתוך ה-HDMI איכשהו.

המתאמים האקטיבים שהציע burnt הם יותר בכיוון, אבל הם ממירים VGA ל-HDMI, ואתה צריך מתאם הפוך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אבל לצערי אני מבין שהכבלים הם חסרי יכולת... וכול שאר הפתרונות יקרים מידי... בהצלחה למי שמנסה בעתיד מקווה שטרד הזה יועיל..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה שמאוד קשורה לסוגייה הנ"ל, רק בכיוון ההפוך: חיבור מ VGA ל HDMI\DVI ?

לנייד שברשותי יש VGA בלבד, ויש לי 22" שיש בו DVI.

ניתן לראות פספסים כאלה על המסך אם מסתכלים קצת יותר נקודתית כשמכשיר מחובר למסך ב VGA ורציתי לדעת אם אני אשתמש באיזה מתאם\ממיר האם יהיה לי שיפור באיכות ועד כמה זה יתקרב לאיכות DVI - הרי המקור הוא VGA בכ"ז..

אילו פתרונות עומדים בפניי?

פורסם

כמו שאמרת - המקור הוא VGA, כך שהבדל ממשי זה לא יעשה. תוכל לקנות ממיר יקר יחסית, והוא יעזור לך רק במקרה שבו הטשטוש נובע מכניסת הVGA של המסך שלך. שווה? 99% שלא.

פורסם

לאחר כתיבת ההודעה אכן התבשרתי לגלות שעלות מוצר כזה גבוהה מאוד (בניגוד לממירים הפוכים).

האם קיימים פתרונות דרך שקע USB בעלות הגיונית?

במידה ולא, אז רק שאלה אחרונה - שיהיה לי לפחות דבר אחד להתנחם בו: האם ישנו הבדל באיכות התמונה שיכול להוציא VGA של מחשב אחד לעומת אחר? כרגע אני מחובר ע"י מחשב נייד LG F1 בן 5 ומחליף אותו בדל ווסטרו 3300 חדש. לא יודע אם זה משחק תפקיד אבל גם יש לדל כ. מסך חיצוני - Geforce 310M, האם יתכן ש"אהנה" מאיכות תמונה גבוהה יותר, על אף שמדובר באותו סוג חיבור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים