עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על המפרט הבא-קובץ מצורף

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד לעבודה עם פרמייר, אפטר אפקטס וקיובייס.

תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.06.2010 בשעה 14:46:00

חידוד:

המחשב הזה עולה בסביבות 9000 ש"ח. ניתן להסתפק במשהו בסביבות 6000-7000 למטרות שציינתי? יש מפרט להציע? תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא בדיוק מפרט, כי אין שם יותר מדי דגמים.

האם מדובר בשימוש מקצועי? (אני מניח שכן, כי מדובר בסכום גבוה אבל לא יזיק לוודא)

פורסם
  • מחבר

תודה. זה מ-pcpower. הם מקצוענים כאלה בתחום לא? הם טוענים שלמרות המחיר מדובר במערכת בסדר גודל בינוני. המחיר אגב כולל מסך אז אפשר להוריד אני מניח איזה אלפיה. כלומר הכל בלי המסך בסביבות 8000. [br]פורסם בתאריך: 6.06.2010 בשעה 15:58:09

ז"א, 2 מסכים אז הסה"כ הוא בסביבות 7000 ש"ח.
פורסם
  • מחבר

אהההמממ...מישהו?..

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהייתי מספיק ברור. לא יודע על OC ואין שום קשר לגיימינג. ביקשתי עזרה בחוות דעת על מפרט נתון למחשב שמיועד לעריכת וידאו וסאונד. התוכנות שהוא אמור להחזיק הן פרמייר קיובייס ואפטר אפקטס. לא צריך להיות הכי מקצועי בעולם יכול להיות בינוני בתקציב של עד 7000. אם אפשר לעזור על הכיפאק. תודה.

פורסם

כנראה חסר לך ה"צ'יפס" כדי להבין מה מבקשים ממך כדי שנוכל לעזור לך...

1. תקציב בכותרת הת'רד.

2. כותרת עניינית ואינפורמטיבית לת'רד.

3. פירוט בפוסט הראשון :

* מה בדיוק צריך להיות כלול בתקציב (עם או בלי מסך/היקפי למשל) .

* חשיבות השקט/יכולת שדרוג וגמישות תקציבית במידת הצורך.

בטח יש עוד...

אם במקום להיעלב ולחזור על עצמך ללא צורך היית טורח לגלוש ללינק שנתתי ולמלא את השאלון שם בפירוט גם לא היית מבזבז את זמננו לריק וגם היית עוזר לנו לעזור לך ברצינות. :nono:

חבל שאתם לא טורחים לקרוא את חוקי הפורום לפני שאתם פותחים ת'רד (ואם קראתם, לא ברור לי למה ומדוע אתם מתעלמים במופגן ממה שכתוב בהם). :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כנראה חסר לך ה"צ'יפס" כדי להבין מה מבקשים ממך כדי שנוכל לעזור לך...

1. תקציב בכותרת הת'רד.

2. כותרת עניינית ואינפורמטיבית לת'רד.

3. פירוט בפוסט הראשון :

* מה בדיוק צריך להיות כלול בתקציב (עם או בלי מסך/היקפי למשל) .

* חשיבות השקט/יכולת שדרוג וגמישות תקציבית במידת הצורך.

בטח יש עוד...

אם במקום להיעלב ולחזור על עצמך ללא צורך היית טורח לגלוש ללינק שנתתי ולמלא את השאלון שם בפירוט גם לא היית מבזבז את זמננו לריק וגם היית עוזר לנו לעזור לך ברצינות. :nono:

חבל שאתם לא טורחים לקרוא את חוקי הפורום לפני שאתם פותחים ת'רד (ואם קראתם, לא ברור לי למה ומדוע אתם מתעלמים במופגן ממה שכתוב בהם). :nixweiss:

יאללה רד ממני יא נאד נפוח. תגיד שאין לך מושג וצא לי מהוריד! גם כן מומחה.

פורסם

יאללה רד ממני יא נאד נפוח. תגיד שאין לך מושג וצא לי מהוריד! גם כן מומחה.

בואנה, אתה - תותח אתה!! בחיים לא ראיתי עוד מישהו שרוצה עזרה מפורום מסוים, ובשביל לקבל אותה קורא למנהל הפורום 'נאד נפוח'. בפרט כשה'נאד' צודק לגמרי...

אין עליך..

פורסם

:kopfpatsch:

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים