עבור לתוכן

נייד לאחות קטנה - סביבות 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

היי,

ההורים רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש וחשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד...

היא צריכה מחשב פשוט למסנג'ר, אינטרנט ומוזיקה, השימוש הכי כבד שאני מאמין שיהיה למחשב הזה זה סימס.

הוא צריך להיות עם מסך ומקלדת בגודל שיאפשרו עבודה נורמלית, זה יהיה המחשב העיקרי שלה. רמת הניידות שלו לא קריטית,

אני מאמין שהיא לא תצא איתו הרבה.

אני לא מתמצא בתחום הניידים ולא יודע מה התקציבים אז אני מקווה שיש כזו חיה ב2000 שקל, ואם יש גם בפחות עדיף.

תודה מראש, גיא

פורסם

חשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד...

החשיבה שלך במקרה הזה הולכת בכיוון ההפוך מההגיון. לא קונים נייד כש"לא צריכים יותר מנייד", מהסיבה הפשוטה שנייד עולה יותר ונותן פחות (מבחינת חומרה) מנייח. קונים נייד כשצריכים ניידות, נקודה.

ב2000 יש לך רק נטבוקים, שאמנם קלים וניידים, אבל זה לא כיף לעבוד על מסך כל כך קטן, ממש לא כיף לצפות בסרטים על מסך כזה ואל תצפה שכרטיס המסך המובנה במחשבים הללו יפעיל אפילו סימס (3) בצורה טובה, שכן הוא חלש בהרבה מהמובנים הנפוצים הן בנייחים והן בניידים "אמיתיים" שאינם נטבוקים.

בקיצור, אם היא לא הולכת לנייד את המחשב - תוותרו על הרעיון של מחשב נייד (ועדיין, כנראה שתצטרכו להוסיף קצת למחשב נייח סביר כולל מסך. אולי 200-300 שקל אקסטרה). מחשבי נטבוק קיימים בתקציב הזה (למרות שרובם עדיין יעלו יותר) אך לא עונים על שום דרישה חוץ מניידות. מחשבים ניידים "מלאים" יעלו כבר יותר קרוב ל3000.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734314

משתמש בו על בסיס יומיומי - לא הכי תענוג גדול בתור מחשב ראשי - אבל בתוך מחשב שני (או משני) - מכסה את העניין

גם הקלדות בשיעורים (אוניברסיטה) אני מבצע על המקלדת שלו.

מבחינת עוצמת עיבוד - זה בערך מקביל לפנטיום 4 ראשונים

כל טוב,

גבריאל

פורסם

זה טוב בהרבה

http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5514

אני משתמש בו והוא טוב מאד! מעבד ATOM החדש 2GB RAM ו250GB קשיח מבחינת משחיקם אני מריץ עליו PES06 טוב!

הוא נוח מאד

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תודה על התשובות.

ההורים מעדיפים בכל זאת שיהיה נייד, אז אם התקציב עולה ל3000-4000, מה האפשרויות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים