עבור לתוכן

מחפש מערכת 5.1 קטנה ואיכותית

Featured Replies

פורסם

המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון.

והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן,

כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת.

אם לא אולי גם 2.1 איכותי.

בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה.

אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת.

לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1

אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500

אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, אני מחפש משהו קטן וטוב שיספק את הסחורה, החדר קטן ולכן אני לא צריך שהמערכת תגיע לעוצמות קול מאוד גבוהות, אלא שפשוט תספק חווית שמע טובה יותר משמעותית מאשר הטלוויזיה.

תודה :)

פורסם

בתקציב שלך אין לך הרבה אופציות, עדיף לך יד שניה: אתה יכול לקנות מגבר קולנוע ביתי משומש וסט של רמקולים סטליטים + סאב גם משומשים וכך תוכל להנות מסאונד טוב יותר משל הטלויזיה ושמע רב ערוצי.

פורסם
  • מחבר

לא ממש רוצה יד שניה, עניין של גישה.

מה האלטרנטיבות ? אני נוטה להאמין שגם 2.1 ישפר לי דיי משמעותית את חווית השמע, במיוחד כי אני מרגיש שהסאונד מהטלוויזיה לא איכותי במיוחד וגם בהרבה מקרים כשאני מגביר אני מרגיש שהרמקולים מתאמצים ומפיקים סאונד באיכות לא משהו.

אין מערכת 5.1 באיכות סבירה בסדר גודל של כזה מחיר ?

אני לא מחפש משהו בשמיים. סתם משהו פשוט שייתן לי את החוויה של סראונד ואיכות שמע יותר טובה מטלוויזיה.

פורסם

לא ממש רוצה יד שניה, עניין של גישה.

אתה לא יכול 5.1, תקציב מוגבל, איכות וחדש. זה כמו שתכנס לפורום מכוניות, תגיד שאתה מחפש מכונית ספורט ב-50K אבל באופן עקרוני קונה רק חדש...

האפשרויות שלך, אם אתה מתעקש על חדש ומתעקש של 5.1 הם מערכות בקופסא למינהם (בדומה לאילו שנמכרות בדיוטי ב-200 דולר) או לחילופין מערכת 5.1 למחשב (הזולות יותר והפחות מומלצות). בכל מקרה - איכותי זה לא.

אפילו למערכת סטריאו חדשה איכותית התקציב שלך מוגבל מאוד. בבקשה עיין במספר דיונים שנעשו בסוגיה זאת בדיוק במהלך השבועות האחרונים.

בתקציב של כ-1000 ש"ח ניתן בעיקר למצוא מערכות של רמקולים מוגברים כגון מערכות הסולו של מיקרולאב שיתנו פתרון טוב לחדר קטן יחסית, בוודאי שהם איכותיים עשרות מונים יותר מהרמקולים של הטלוויזיה.

פורסם

יש את לוגיטקG51 בתקציב הזה

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול 5.1, תקציב מוגבל, איכות וחדש. זה כמו שתכנס לפורום מכוניות, תגיד שאתה מחפש מכונית ספורט ב-50K אבל באופן עקרוני קונה רק חדש...

האפשרויות שלך, אם אתה מתעקש על חדש ומתעקש של 5.1 הם מערכות בקופסא למינהם (בדומה לאילו שנמכרות בדיוטי ב-200 דולר) או לחילופין מערכת 5.1 למחשב (הזולות יותר והפחות מומלצות). בכל מקרה - איכותי זה לא.

אפילו למערכת סטריאו חדשה איכותית התקציב שלך מוגבל מאוד. בבקשה עיין במספר דיונים שנעשו בסוגיה זאת בדיוק במהלך השבועות האחרונים.

בתקציב של כ-1000 ש"ח ניתן בעיקר למצוא מערכות של רמקולים מוגברים כגון מערכות הסולו של מיקרולאב שיתנו פתרון טוב לחדר קטן יחסית, בוודאי שהם איכותיים עשרות מונים יותר מהרמקולים של הטלוויזיה.

אאני מבין שהתקציב שלי מעט בעייתי,מצד שני אני מוכן להתפשר על האיכות, אולי לא ממש הבנת את זה.

אני יודע שמערכות רציניות כולל רסיבר וכל הדברים האלה יכולות להגיע בקלות ל5000 שקל ואפילו יותר, אני לא מחפש את זה.

אני מחפש משהו קטן יחסית שעדיין ישפר לי משמעותית את חוויית השמע מאשר סתם רמקולים של טלוויזיה (ואת זה נראה לי כמעט כל דבר יעשה)

מצד שני אני לא רוצה לקנות את הדבר הכי זול שיש, אני בכל זאת רוצה משהו שיהיה סביר לפחות, אם לא יותר. אם 5.1 יורד מהפרק אני מוכן לשקול כיוון של 2.1

בכל מקרה כמו שאמרתי החדר יחסית קטן וגם ככה 5.1 מסבך אותי מבחינת איפה לשים את הרמקולים.

יש סט 2.1 נורמאלי באזור 1000 שקל ? משהו לא גדול מדי ועדיין יחסית איכותי ?

אשמח אם תתן לי גם קצת קישורים לכל מני אופציות.

WEREWOLF, מה שאתה מציע זה לא רמקולים למחשב ? איך אני אמור לחבר אותם לטלוויזיה בדיוק ?

פורסם

זה לא משנה

יש חיבורים ומקסימום מתאם שעולה שקלים בודדים

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה

יש חיבורים ומקסימום מתאם שעולה שקלים בודדים

אוקי, ומה אתה יכול להגיד לי על המערכת הזאת ?

יש לך אותה ? איך היא מבחינת גודל הרמקולים ואיכות ועוצמת הסאונד ?

פורסם

אישית אין לי אותה אבל יצא לי לישמוע אותה

נשמעות טוב מאוד המערכת הכי טובה בטווח המחיר הזה יש הרבה ביקורות ברשת

פורסם

מסכים עם fungiman לגמרי. לא קיים מצב שאתה קונה סראונד איכותי זול וחדש. זה כמו לחפש דירת חדר מרווחת. לא תמצא דבר כזה.

אני לא הייתי קונה מיד שניה כי אין לי אחריות ואין אחריות על המוצר ;). לא עכשיו בוא נהיה רציניים:

אם אתה רוצה 5.1 במחיר כזה אתה חייב יד שנייה או של מחשב (אם אתה רוצה משהו באיכות יותר טובה מהטלוויזיה)

הרסיבר זה משהו שאתה לא יכול לוותר עליו (או מגבר לפחות) אלא אם כן תקנה רמקולים אקטיביים שההגברה מובנית בהם (כמו של מחשב) כיוון שלא תשמע בלי הגברה.

אתה שולל מראש יד שנייה אז או שתקנה מערכת זבל, או שתוותר על סראונד, או שתשיג תקציב גבוהה יותר, או שתוותר על הרמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים