עבור לתוכן

המשט הבא ילווה על ידי אוניות מלחמה טורקיות .....

Featured Replies

פורסם

הדבר הבא שאנחנו חייבים לעשות זה להשמיד את כל חיל האוויר שלהם - לא ממש מהווה בעיה בשביל חיל האוויר שלנו.

אתה מודע לזה שחייל האוויר הטורקי חזק ומתקדם ,גדול כמו שלנו אם לא יותר ובעל מטוסים מודרניים ויכולות מתקדמות (מה גם שהם כמונו מקבלים עם מטוסי f35 )

• תגובות 35
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איראן יכולה להכנס יבשתית דרך סוריה,כמו שעשה הצבא העירקי במלחמת העצמאות כשהוא נכנס דרך ירדן.אבל אני די בטוח שאנחנו בכלל לא צריכים לחשוש מהצבא האירני אלא אם כן הם ישתמשו בנשק לא קונבצינלי(כימי),אבל לנו יש כבר 3 צוללות גרעין במפרץ הפרסי

פורסם

היכולת שלך לנתח מצב פוליטי-מדיני דומה ליכולת של קוף ממוצע לצייר את המונה-ליזה.

:lol: :lol: :lol:
פורסם

חזקים או לא חזקים.

הטורקים שייכים לעם הערבי,

מה שכבר עושה אצלם מינוס מוריד מערכם ונותן לנו יתרון

חה חה חהח חה חה !

עכשיו ברצינות, ישראל בין המעצמות החזקות בכדו"א, כולם עושים טעויות וגם אנחנו, אנחנו אמנם לא החיות שהיו פעם בצבא, היום יש מפונקים שרוצים את אמא, אבל עדיין, אם טורקיה חכמה, הם ידעו לא להתעסק עם ישראל.

חוצמזה אם אני לא טועה, ארה"ב מחוייבת לעזור לישראל במצב מלחמה, לא ככה?

ובנוסף, באמת מישהו פה השווה טייסים ישראלים לטייסים טורקים? F35 וכדומה? זה לא קשור לכלי שהטייס טס בו אלא לטייס עצמו שמטיס את הכלי

אה ואגב...

:lol: :lol: :lol:

מחזק :xyxthumbs::lol:

צחקתי שעה

פורסם

אתה מודע לזה שחייל האוויר הטורקי חזק ומתקדם ,גדול כמו שלנו אם לא יותר ובעל מטוסים מודרניים ויכולות מתקדמות (מה גם שהם כמונו מקבלים עם מטוסי f35 )

הם לא מקבלים, הם שותפים מלאים בפיתוח המטוס הם מייצרים אותם בעצמם.

פורסם

הם לא מקבלים, הם שותפים מלאים בפיתוח המטוס הם מייצרים אותם בעצמם.

אם הבנתי נכון בהתחלה יוזמנו איזה מאה ,ואז התעשייה האווירית שלהם תייצר אותם לבד ,אבל אם כך אני לא מודאג ,הם יתפרקו כמו בורקסים .

פורסם

העולם המוסלמי מת לפוצץ את ישראל אבל פוחד שארה"ב תפצפץ אותם עם הצבא האדיר שלה (התקציב של צבא ארה"ב הוא 3 פעמים התל"ג של מדינת ישראל) . עכשיו שאובמה נתפס כחלש הם חושבים שיש להם הזדמנות לתת לנו על הראש כי הם חושבים,יודעים או מניחים שהוא ימנע ממלחמה בכל מחיר. אנחנו עדיין מחכים שאובמה יוכיח את עצמו אבל בבתיים הוא מציג רק חולשה, חוסר ניסיון וחוסר החלטיות.

יש עוד הערכה במדינות ערב שאין לנו את האומץ "ללחוץ על הכפתור האדום" גם במקרה שהשמדתינו תהיה וודעית . בגלל זה מתי שעושים מעצר חשוד יורים באוויר. כנראה שאם אנחנו לא מבלפים את העולם בקשר לנשק גרעיני אולי נצתרך לעשות ניסוי גרעיני ההבעיה היא שאין לנו כרגע מטרה טובה שאפשר לפוצץ אותה בגלל שאנחנו מדינת קטנה. תמיד אפשר לעשות אחד תת קרקעי שזה עדיין בעיה כשיושבים עם השבר הסורי אפריקאי.

עם הבנתי נכון יש כרגע מטרית הגנה אמריקאית על ישראל ואם תורקיה תעשה נגדינו מהלך מלחמתי כמו ניסיון שבירת מצור יש סיכוי שהכוחות האמריקאים יכנסו בהם. יש גם סיכוי שהממשלה הטורקית תעצבן את הצבא יתר על המידה שיכול לגרום להפיכה צבאית. עדיין אי אפשר לדעת את כל התמונה ויכול להיות שזה תרגיל הסחה לפני תקיפה באיראן.

פורסם

איראן יכולה להכנס יבשתית דרך סוריה,כמו שעשה הצבא העירקי במלחמת העצמאות כשהוא נכנס דרך ירדן.אבל אני די בטוח שאנחנו בכלל לא צריכים לחשוש מהצבא האירני אלא אם כן הם ישתמשו בנשק לא קונבצינלי(כימי),אבל לנו יש כבר 3 צוללות גרעין במפרץ הפרסי

חלאס עם הבולשיט זה עולה לי על העצבים.

א' תקיפה איראנית יבשתית לא סבירה משום שהמרחק שהם צריכים לעבור הוא עצום.

ב' יש להם דווקא צבא מפותח ומאומן. אני לא אכנס לסיכויים שלנו לנצח אותם כי לא רק שזה תלוי במאה ואחת דברים שיכולים להשתנות כל דקה (למשל התמיכה מארה"ב) אלא שלא אני ולא אתה יודעים להעריך את המצב הזה. דרושים לכך מוחות צבאיים רציניים ולא ילדים בגיל העשרה.

ג' והבעיה הכי גדולה שלי עם ההודעה שלך, אתה לא יודע איזה, כמה ואיפה ובעצם אף פרט על הצוללות של ישראל, אולי רק שהן מיוצרות בגרמניה. רשמית לישראל אין אפילו יכולות גרעיניות צבאיות פרקטיות (כלומר ראשי נפץ מוכנים) אז אתה באמת לא יכול לדעת האם יש לנו צוללות "גרעיניות" (למרות שהמושג הזה לא מתייחס לצוללות שמסוגלות לשגר טיל גרעיני בליסטי, הרבה נוטים להתבלבל ואני מניח שכן התכוונת לצוללות בעלות יכולות לשגר ICBM-ים גרעיניים) והדבר האחרון שאתה תדע זה איפה הן מוצבות. אפילו כמה יש לנו אתה לא יודע. כששאלתי, כבדרך-אגב, את דוד שלי (סגן-מפקד צוללת בשייטת 7) כמה צוללות יש לנו בכללי (ללא פירוט פעילות או לא ואיפה הן וכו') נתקלתי בסיווג בטחוני. פשוט אסור לאף אחד לדעת אז אתה בטח ובטח שלא תדע.

פורסם

כל הכבוד יואב עכשיו אירגוני הטרור יודעים את מי כדאי להם חטוף :lol: . כמה הצלבות עם מרשם האוכלוסין שדלף לרשת והם יודעים את מי לחפש.

פורסם

כל הכבוד יואב עכשיו אירגוני הטרור יודעים את מי כדאי להם חטוף :lol: . כמה הצלבות עם מרשם האוכלוסין שדלף לרשת והם יודעים את מי לחפש.

לא אמרתי מאיזה צד :o

פורסם

לא אמרתי מאיזה צד :o

זה בסדר ,חמש דקות עם החברים של אחמדי ואתה תיילל להם מאיזה צד .

פורסם

אני לא רואה שום בעיה שארדואן יבוא אלינו.

כי זאת תיהיה החרזת מלחמה, אבל מילא מלחמה על משהו שעשינו לה, אבל בגלל אירגון טרור קטן ודבילי כמו החמאס?

אני חושב שאז העולם יבין שיש איזשהי בעיה עם טורקיה.

בנוסף, גם אם יפתחו עלינו במלחמה, אני חושב שלא ניהיה כ"כ הומניטרים.

כי בכל מקרה זאת מדינה גדולה, וצריכים ליהיות חזקים כדי לכופף אותה.

עם קצת מהטכנולוגיה שלנו, ומהאטום שבשום פנים ואופן אין לנו ;) והפצצה על מקומות אסטרטגים, זה יגמר מהר מאוד.

כל האמור למעלה דעתי בלבד.

פורסם

לכל האנשים שחושבים שישראל תשתמש בפצצת אטום (שיש לנו ע"פ מקורות זרים) בכל מלחמת שטות - צאו מהסרט.

ישראל תשתמש באמצעי הזה אך ורק בעת סכנה קיומית למדינה, וכמוצא אחרון.

פורסם

מי יודע יכולה להתחיל מלחמה.

ודבר מביא לדבר

פורסם

לכל האנשים שחושבים שישראל תשתמש בפצצת אטום (שיש לנו ע"פ מקורות זרים) בכל מלחמת שטות - צאו מהסרט.

ישראל תשתמש באמצעי הזה אך ורק בעת סכנה קיומית למדינה, וכמוצא אחרון.

וזה מתורגם לעברית - ישראל לעולם לא תשתמש בנשק גרעיני . אחרי ששמעתי על ההתקדמות של איראן כנראה שעדיף שלא יבואו לבדוק מה יש לנו כי הם עלולים לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים