עבור לתוכן

המשט הבא ילווה על ידי אוניות מלחמה טורקיות .....

Featured Replies

פורסם

הולכת ומתחזקת ההערכות שהמשט הגדול הבא ילווה על ידי אוניות מלחמה טורקיות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899202,00.html

(שמעתי גם ב-BBC על כך )

משמעות העניין חמורה מאוד ומספר אפשרויות הפעולה ,הינו מצומצם למדי:

1.השמדת האוניות עצמן לא תהיה בעיה קשה מבחינה טכנית,אולם אז מדובר בפתיחת מלחמה נגד טורקיה

וזאת אופציה שלא תעלה על הדעת לאור מצבנו הרגיש באזור שורץ אויבים גם כך.

2.התרחיש הסביר ביותר הוא כיבוש עזה ,פעולה שהינו ממילא חייבים לבצע כבר מזמן .

במהלך השהייה הזמנית שלנו ברצועה ,חייבים לחסל פיזית עד כמה שניתן את אנשי החמאס

בלי הבחנה כלל בין הדרג הצבאי והמדיני.

כיבוש הרצועה יאפשר למחוק את תשתיות הצבאיות שהם הקימו במהלך 5 השנים האחרונות מאז

הנסיגה המופקרת וחסרת האחריות משם כמו שעשינו ב-2002 במבצע שהביא לסיום מרבית

פיגועי ההתאבדות אחרי שמעבדות החבלה והטרור הושמדו בכל רחבי הגדה ופעילי הטרור חוסלו או נעצרו

( ועכשיו שוקלים לשחררם בתמורה לגלעד שליט).

בתרחיש כזה,ברור שרצועת פילדלפי צריכה לחזור לשליטה מלאה שלנו.

ברצועה הזאת תבוצע חפירה עד עומק מפלס מי התהום (15-10 מטר ),

פעולה שקל ופשוט למדי לביצוע לאור הקרקע הרכה והחולית של האזור.

חפירה כזאת תמנע מנהרות נוספות ותמוטט את המנהרות הקיימות.

סילוק החמאס יאפשר להעבירה לשליטה של אבו-מאזן שהוא הפרטנר האפשרי היחידי

שאפשר להגיע איתו לאיזו שהיא הבנה והסכמה,גם אם זמנית.

• תגובות 35
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שתשאיר את יכולות האנליזה שלך לתחומי הנשים שמנסות להדביק אותנו הגברים באיידס כל הזמן ולקונדומים קיקיוניים.

פורסם

אתם יודעים מה יהיה עצוב עד כדי מפתיע,שבעצם מי שיתחיל את המלחמה הזו זה בעצם טורקיה,ואח"כ תצטרף איראן ואז חיזבאללה ואז חמאס.מי שלבסוף יכבוש את המדינה יהיו הטורקים שיחזרו לשלוט,מדהים איך הדברים נסגרים באופן מעגלי :bash:

פורסם

גם אם יכבשו אותנו, אלה לא יהיו הטורקים שיקבלו את הזכות לשלוט, הם לא נמצאים גבוה מספיק כעת בשרשרת המזון האיסלמית. סביר להניח שאחמדי יבוא לתקוע פה דגל ולחייך את חיוך הקוף שלו.

פורסם

היכולת שלך לנתח מצב פוליטי-מדיני דומה ליכולת של קוף ממוצע לצייר את המונה-ליזה.

פורסם

ביום כיפור שרדנו, אני מאמין שיכולת ישראל קצת יותר חזקות מארגוני טרור שמחזיקים AK ביד ויורים צינורות לישראל.

אני לא מבין איך אתם משווים אותנו לחמאס וחיזבאללה, כמובן שאסור לזלזל בהם.

הבעיה זו איראן, סוריה ותורכיה, בגלל שאיראן ותורכיה רחוקים אני לא מאמין שהם יהוו בעיה לכוח האוורי שלנו, הבעיה זו סוריה שהיא קרובה וזו תיהיה מלחמה עם חי"ר.

מצרים אני לא מאמין שהם יתערבו

פורסם

ביום כיפור שרדנו, אני מאמין שיכולת ישראל קצת יותר חזקות מארגוני טרור שמחזיקים AK ביד ויורים צינורות לישראל.

אני לא מבין איך אתם משווים אותנו לחמאס וחיזבאללה, כמובן שאסור לזלזל בהם.

הבעיה זו איראן, סוריה ותורכיה, בגלל שאיראן ותורכיה רחוקים אני לא מאמין שהם יהוו בעיה לכוח האוורי שלנו, הבעיה זו סוריה שהיא קרובה וזו תיהיה מלחמה עם חי"ר.

מצרים אני לא מאמין שהם יתערבו

מה איראן מסכנת אותך? בירי טילים? אני לא מאמין אישית שהם ישתמשו בפצצה מעבר לאיום. הם יודעים שטהרן וכל מיני ערים יזהרו בחושך אחרי זה והם אומנם דתיים פנאטים אבל לא מטומטמים לגמרי.

סוריה זאת מלחמה אכן קשה,אבל גם לא אחת שתסכן את מדינת ישראל,בעיקר בגלל העליונות האיכותית-טכנולוגית של ישראל,ובעיקר בגלל הבדלי שריון/חיל אוויר משמעותיים.

ושוב,טורקיה..מה היא תעשה? תטיל סגר ימי על המדינה? כולם מחרחרי מלחמה,תנו לאבק לשקוע,בסוף המונדיאל האוויר יצא מהמפרשים של כולם.

פורסם

מה איראן מסכנת אותך? בירי טילים? אני לא מאמין אישית שהם ישתמשו בפצצה מעבר לאיום. הם יודעים שטהרן וכל מיני ערים יזהרו בחושך אחרי זה והם אומנם דתיים פנאטים אבל לא מטומטמים לגמרי.

סוריה זאת מלחמה אכן קשה,אבל גם לא אחת שתסכן את מדינת ישראל,בעיקר בגלל העליונות האיכותית-טכנולוגית של ישראל,ובעיקר בגלל הבדלי שריון/חיל אוויר משמעותיים.

ושוב,טורקיה..מה היא תעשה? תטיל סגר ימי על המדינה? כולם מחרחרי מלחמה,תנו לאבק לשקוע,בסוף המונדיאל האוויר יצא מהמפרשים של כולם.

אחי אתה יושן ?

פורסם

יש איום איראני כפרה...שים את הקלפים על השולחן, אל תסתכל מההיבט הפיזי, תחשוב מדיני ותראה שהיא איום.

כרגע האוביים הכי גודלים כמו שאמרתי אלו תוריכה, סוריה, איראן, והארגוני טרור(כמו שאנחנו אוהבים לקרוא להם 'מלוכלכים').

תורכיה מדחינה פיזית הכי פחות מסכנת אותנו, היא רחוקה, יש לה רק חיל אוויר, לא משהו ממשי שאפשר לאיים איתו(בניגוד לאיראן).

ארגוני טרור לא יהוו בכלל בעיה לדעתי.

הבעיה האמיתית זה אירן וסוריה שלהם תכלס יש משהו ביד, אם זה איום או אם זה צבא של מדינה שייכנס בנו

פורסם

אני חושב שתשאיר את יכולות האנליזה שלך לתחומי הנשים שמנסות להדביק אותנו הגברים באיידס כל הזמן ולקונדומים קיקיוניים.

להגיד אמירות דמגוגיות זה לא מגניב כבר :facepalm:

יש לכם משהו להוסיף תוסיפו ,נתחו את המצב בעצמכם .

מדגבשת השמועה שגם אירן תנסה לעזור לספינות לפרוץ את המצור ,אם דבר כזה יקרה זו היא הכרזת מלחמה רשמית כנגד ישראל ,ומומלץ מאוד לפתוח במהלך נגד מיידי ולחסל את כל יכולות האוויר שלהם אכמה שניתן את התשטיות שלהם לפניי פתיחת מערכה רגלית (קצת כמו ב ששת הימים ) ,וכמובן ,שהפעם תמיכת ארה"ב היא חובה .

פורסם

להגיד אמירות דמגוגיות זה לא מגניב כבר :facepalm:

יש לכם משהו להוסיף תוסיפו ,נתחו את המצב בעצמכם .

מדגבשת השמועה שגם אירן תנסה לעזור לספינות לפרוץ את המצור ,אם דבר כזה יקרה זו היא הכרזת מלחמה רשמית כנגד ישראל ,ומומלץ מאוד לפתוח במהלך נגד מיידי ולחסל את כל יכולות האוויר שלהם אכמה שניתן את התשטיות שלהם לפניי פתיחת מערכה רגלית (קצת כמו ב ששת הימים ) ,וכמובן ,שהפעם תמיכת ארה"ב היא חובה .

תפתח מפה, לישראל אין שום יכות לוגיסטית להלחם באיראן, בקושי לחצות את התעלה אנחנו יכולים היום.

פורסם

יש איום איראני כפרה...שים את הקלפים על השולחן, אל תסתכל מההיבט הפיזי, תחשוב מדיני ותראה שהיא איום.

כרגע האוביים הכי גודלים כמו שאמרתי אלו תוריכה, סוריה, איראן, והארגוני טרור(כמו שאנחנו אוהבים לקרוא להם 'מלוכלכים').

תורכיה מדחינה פיזית הכי פחות מסכנת אותנו, היא רחוקה, יש לה רק חיל אוויר, לא משהו ממשי שאפשר לאיים איתו(בניגוד לאיראן).

ארגוני טרור לא יהוו בכלל בעיה לדעתי.

הבעיה האמיתית זה אירן וסוריה שלהם תכלס יש משהו ביד, אם זה איום או אם זה צבא של מדינה שייכנס בנו

שוב,אתה כנראה לא מבין. אתה מסתכל במבט שיח ציבורי שרואה בסוריה או איראן כמדינות מאיימות כי יש להן צבא רחב או יחידות טילים. אני מסתכל בצורה קצת יותר רחבה ואומר האם המדינה הזאת יכולה להשמיד את ישראל. אז כמובן שאם סוריה תשגר את הארסנל הכימי שלה אז מליונים ימותו,וכנ"ל איראן ברגע שתשגר אטום כשזה יהיה לה,אבל שוב זה לא יקרה בלי השמדה של שתי המדינות האלו בחזרה,ולכן לא יקרה. האופציה השניה היא פלישה יבשתית שזאת אפשרות שבהחלט יכולה להשמיד מדינה. איראן פיזית לא יכולה לעשות את זה,וסוריה אומנם יכולה לעשות זאת אבל תפסיד. לא אמרתי שזאת תהיה מלחמה קלה,להפך. פשוט הסורים יודעים היטב שלא כדאי להם לפתוח במלחמה עם ישראל כי כנראה שבסופה בשאר אסד לא יהיה בשלטון,או שסוריה תנחול תבוסה.

רוצה דוגמא לכמה הם מפחדים? הפצצת הכור הסורי לפני שנתיים. לכן תפסיקו לחשוש מהשמדת המדינה בכזאת קלות,ותתרמו לזה על ידי הרגעת הרוחות.

פורסם

תפתח מפה, לישראל אין שום יכות לוגיסטית להלחם באיראן, בקושי לחצות את התעלה אנחנו יכולים היום.

זה שאנחנו לא יכולים לא אומר שלא יהיה ,אתה יודע כל זה לא חד צדדי .

פורסם

אז בוא תנתח אתה, הוא לפחות ניסה (לא אומר שזה נכון או לא), ואל תזרוק משפטים כאלה לאוויר.

הצחיק אותי המשפט הבא שנאמר בכתבה

ארדואן האשים אתמול את ישראל ברצח הפעילים על סיפון הספינה, והזכיר בשלוש שפות - כולל בעברית - את הדיבר המפורסם "לא תרצח".

מה הוא כבר יודע? חתיכת זבל. זה המטרה הבאה של ישראל, להוריד את החלאה הזה.

אם ארדואן בעצמו יינסה לשבור את המצור זה אומר דבר אחד - מלחמה. הדבר הבא שאנחנו חייבים לעשות זה להשמיד את כל חיל האוויר שלהם - לא ממש מהווה בעיה בשביל חיל האוויר שלנו, אבל אז אנחנו בבעיה קשה. אנחנו יכולים להפסיד דיי בקלות, עם כל הצבא האדיר (יחסית למדינות העוינות שלנו) שלנו, פשוט אין לנו סיכוי. זה המצב כמו שהוא, אף אחד לא יכול להגיד אחרת. אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל כשחושבים על זה פעמיים - זה בעצם לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים