עבור לתוכן

e8400+ hd 5850

Featured Replies

פורסם

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

פורסם

לא יהיה צוואר בקבוק, גם אם כן, הוא יהיה זניח ולא תשים לב בכלל...

לי יש E6400 ואני מתכוון לקנות HD5850 וגם אם יהיה לי צוואר בקבוק הוא יהיה זניח...

פורסם

אני לא מאמין ש E8400 יהווה צואר בקבוק, הוא אמנם לא מעבד מהדור האחרון אך הוא כפול ליבה מאוד חזק ועם קצת OC אתה יכול להגיע לביצועים מעולים.

פורסם
  • מחבר

השאלה כמה זה קצת? כנראה יהיה לי קירור טוב ( mugen 2 או של נוקטואה לא זוכר בדיוק איזה דגם) אבל הלוח אם שלי הוא msi neo p35 והזכרונות 800mhz אז עד איפה אני אוכל להגיע

פורסם

עקרונית לפחות הזיכרונות תומכים לBUS 400MHZ ואם אני לא טועה הצ'יפסט תומך כביכול בFSB של 1600MHZ ע"י OC לפחות, מה שאומר ש3.6GHZ לא אמור להיות בשמיים.

בכל מקרה, נושא צוואר הבקבוק תלוי הרבה גם במשחק הספציפי שרץ.

פורסם
  • מחבר

אז מסקנה: אם אני עושה אוברקלוק קטן למעבד אז הכרטיס יעבוד כמו שצריך (צוואר בקבוק קטן) אפילו שהלוח הוא pci-e 1.0?

פורסם

כן.

פורסם

לא יהיה צוואר בקבוק, גם אם כן, הוא יהיה זניח ולא תשים לב בכלל...

לי יש E6400 ואני מתכוון לקנות HD5850 וגם אם יהיה לי צוואר בקבוק הוא יהיה זניח...

אני לא יודע מה חשבת. אבל E6400 + 5850HD היה הגבלה, ואל תחשוב אחרת זה לא היה זניח. E6400 זה כבר מעבד די ישן 2 ליבות יציבות עם תדר קלוק מאוד נמוך. אין כאן יציבות בכלל שאתה יודע ש E6400 מעבד כו ישן ויחסית היום לא נמצא ברשימת המעבדים המובלים בשוק לגיימינג ותאמת אף פעם הוא לא ממש היה אולי רק בהתחלה שלו, לכרטיס מסך כל כך עוצמתי. השילוב הזה נוראי במיוחד שלא תבצע אוברקלוק רציני למעבד.

ובקשר לE8400 + 5850HD אין לך מה לדאוג ממש השילוב הוא מצויין. E8400 בא עם תדר קלוק גבוה ולא יביא לך הגבלה עם 5850HD ועם היא תהיה זה לא היה מורגש. למרות שעדיין קצת מומלץ להגביר את מהירות שלך.

פורסם

בגלל זה הוא נמצא אצלי על OC של 70% אם לא העפתם מבט במפרט שלי מימין... ;)

פורסם
  • מחבר

אז אם מישהו הצליח לעשות עם e6400 אוברקלוק ל3.60 זה אומר שדי בקלות עם קירור טוב אני אצליח להגיע למשהו קרוב או יותר מזה ואז לא יהיה צוואר בקבוק משמעותי?

פורסם

כן. :)

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים