עבור לתוכן

האם יש דרך לחבר לMicrolab Solo 7C סאבוופר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)?

אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה :)

פורסם

אם הסאב הוא אקטיבי אז למה לא לחבר אותו ישר למקור? אני מניח שהמקור הוא המחשב או שאני טועה והמקור הוא סטריאו בלבד?

פורסם
  • מחבר

המקור הוא מחשב, הקטע שחיברתי אותו לפורט של הסאבוופר:

motherboardproductimagew.jpg

והסאב בכלל לא מנוצל, שומעים אותו ממש ממש חלש

פורסם

ברגע שאתה מחבר אותו לפורט של הסאב, הוא עובד רק כאשר הכרטיס משדר לשם. משמע כאשר יש לך ערוץ לסאב (לדוגמא DD או DTS). במוזיקה לדוגמא אין אותו, וצריך לשדר אליו את האות. יש 2 דרכים לעשות את זה:

1. תחפש האם יש אפשרות של Active Crossover בדרייבר של כרטיס הקול.

2. יעבוד רק עבור מוזיקה וסרטים, תגדיר ב-FFDShow Audio Decoder. יש שם אפשרות שנקראת LFE Crossover, תפעיל אותה ותשחק עם התדר וההגבר עד שתגיע לתוצאה הרצויה.

פורסם
  • מחבר

1.לא מצאתי את האופציה הזו בדרייברים שלי

2.ניסיתי לעשות את זה ולא שמעתי שום שינוי, אולי כי אני שומע דרך ווינאמפ והיא פשוט לא מושפעת מהקודקים האלה?

פורסם

מן הסתם אם התוכנה לא משתמשת ב-FFDShow זה לא יעבוד :-X

פורסם
  • מחבר

איזו תוכנה משתמשת בקודקים האלה אנטולי? ואל תגיד לי MPC אני לא רוצה להשתמש בה כתוכנה לשמיעת שירים עם כל הכבוד... :)

פורסם

MPC לדוגמא. אבל בלי קשר, לדעתי אפשר להגדיר כמעט כל תוכנה שתשתמש בהם. תחפש בהגדרות של התוכנה, או שתריץ חיפוש בגוגל איך להגדיר את ווינאמפ שיעבוד עם הקודק הזה. מעבר לזה, אני זוכר של-Foobar2K יש פילטר דומה משל עצמו.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לכתוב בראשי תיבות MPC, ערכתי ;D

בכל אופן אני אנסה למצוא משהו מתאים, תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים