עבור לתוכן

שלום כמה שאלות לגבי הווסטרו 3300

Featured Replies

פורסם

אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה.

למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה.

מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ?

אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו?

ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא?

העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא?

אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב

אם יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע, כרגע מחשב זה שהוא חדיש ביותר עם מסך מט, אחריות 5 שנים בבית הלקוח( דבר משמעותי ביותר לסטודנט) , קל משקל יחסית ומראה יוקרתי, ככה שאין לי מתחרה ראוי בשבילו.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג? ???

פורסם

אני גם חשבתי לקנות אותו אבל בסוף החלטתי לקנות את ה3500 מכמה סיבות:

מסך 13 אינץ' נראה לי פחות נוח לתכנות, ובטח לסרטים.

הסוללה של ה3500 מספיקה לקצת יותר זמן (לא הרבה יותר).

במחיר נמוך יותר מקבלים מעבד חזק יותר (i5 520) ויציאת HDMI.

ה3500 אמנם שוקל יותר, אבל הוא עדיין לא מאד כבד. ההפרש ביניהם הוא פחות מחצי קילו.

ה3500 הוא תחליף מוצלח יותר למחשב נייח, דבר שלי חשוב כי הנייח שלי קרוב לסוף חייו.

איך שאני רואה את זה היתרון היחיד של ה3300 הוא במשקל וניידות. אתה צריך להחליט האם העניין הזה קריטי מבחינתך.

פורסם
  • מחבר

אני גם חשבתי לקנות אותו אבל בסוף החלטתי לקנות את ה3500 מכמה סיבות:

מסך 13 אינץ' נראה לי פחות נוח לתכנות, ובטח לסרטים.

הסוללה של ה3500 מספיקה לקצת יותר זמן (לא הרבה יותר).

במחיר נמוך יותר מקבלים מעבד חזק יותר (i5 520) ויציאת HDMI.

ה3500 אמנם שוקל יותר, אבל הוא עדיין לא מאד כבד. ההפרש ביניהם הוא פחות מחצי קילו.

ה3500 הוא תחליף מוצלח יותר למחשב נייח, דבר שלי חשוב כי הנייח שלי קרוב לסוף חייו.

איך שאני רואה את זה היתרון היחיד של ה3300 הוא במשקל וניידות. אתה צריך להחליט האם העניין הזה קריטי מבחינתך.

קודם כל תודה רבה על התשובה, אני שמח סוף סוף לראות מישהו עם הסידרה החדשה של הווסטרו

אני נמצא בפורום די הרבה זמן וכל פעם שמדברים על הסידרה הזאת היא ישר יורדת מהפרק משום מה.

שמע, אין לי שום ספק ש-15 אינץ נוח יותר לעבודה, ואם לא היה את עניין המשקל והניידות בחיים לא הייתי בוחר ב-13 אינץ'.

בכל זאת, רוב הסטודנטים בוחרים בגודל הזה כנראה שיש בזה משהו.

אני פשוט מפחד ללכת עם בלטה על הגב, אני אגש לחנות ואבדוק את זה בעצמי אני מאמין שאגיע להחלטה.

כיוון שאתה הבנאדם הראשון שאני פוגש עם המחשב הזה תוכל בבקשה לתת דעה עליו?

קודם כל יש לך את הגרסה עם כרטיס המסך החיצוני או המובנה?

כמה זמן לפי דעתך מספיקה הסוללה בעבודה שוטפת של אינטרנט אלחוטי ואולי איזה תוכנה כלשהי לתכנות?

ובכלל אם אתה רואה חסרונות כלשהם במחשב אשמח לדעת.

תודה רבה !

פורסם

החלטתי לקנות אותו אבל עדיין לא קניתי. עד שהגעתי להחלטה כבר נגמר הסמסטר אז זה יחכה לתחילת הסמסטר הבא.

כנראה אלך על הגרסה עם הכרטיס המובנה משום שאין לי שום עניין במשחקים או תוכנות גרפיות, וגם מטעמי חסכון בכסף ובזמן סוללה.

מקריאה של מידע ברשת החסרון המשמעותי היחיד שמצאתי בהשוואה למחשבים אחרים באותו סדר גודל של מחיר הוא זמן סוללה קצר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי.

אתה לומד הנדסה במקרה?

התוכנות בהנדסה לא דושות כרטיס גרפי חיצוני?

פורסם

לא הנדסה אבל משהו באזור.

הנדסה זה תחום רחב מאד. יש הנדסות שצריך בהן כרטיסים גרפיים חזקים כי עובדים עם תוכנות CAD ודברים אחרים בסגנון, יש כאלו שלא.

לפני שאתה קונה ברר עם איזה תוכנות אתה הולך לעבוד ומה דרישות החומרה שלהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים