עבור לתוכן

עדכון עמוד 3: 4870 הוחלף באחריות ל 5770 , מתח מקסימלי?

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000.

כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו.

היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים.

העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים!

הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה.

האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב?

הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

פורסם

אם הכרטיס יהיה קצת יותר קר כניראה שהוא יצליח לעמוד ב "OC" המטופש בזה...

נסה לנקות אבק / לשפר את הזרימת אוויר במארז...

פורסם
  • מחבר

הכרטיס נקי , ניקיתי את כל המארז שבוע שעבר. וגם יש זרימת אוויר טובה במארז.

היום התעסקתי עם זה עוד קצת וגיליתי שהבעייה היא עם הזיכרונות, כאשר אני מוריד את התדר שלהם ל 990 הכל עובד בלי בעייה , גם אחרי שאני מעלה את הליבה ל 790, אבל איך שהזיכרונות מגיעים ל 1000 הריבועים מתחילים להופיע.

בדקתי את הטמפ שלהם בעזרת GPUZ ב 100% מאמץ עם OCCT , והם מגיעים ל 90 מעלות!

לפי איך שאני רואה את זה, יש לי שני אפשרויות, או לפרק את הכרטיס ולהחליף את המשחה הטרמית ולראות כיצד זה ישפיע או לגשת לחנות ולנסות להחליף אותו באחריות.

מכיוון שפירוקו יפגע לי באחריות ( יש מדבקה מאחורה של היצרן) , ננסה להחליף אותו, אולי נקבל איזה 5770 :)

פורסם

אם הכרטיס באחריות אז עדיף שתנצל אותה במקום להסתכן באובדנה!

פורסם

הכרטיס נקי , ניקיתי את כל המארז שבוע שעבר. וגם יש זרימת אוויר טובה במארז.

היום התעסקתי עם זה עוד קצת וגיליתי שהבעייה היא עם הזיכרונות, כאשר אני מוריד את התדר שלהם ל 990 הכל עובד בלי בעייה , גם אחרי שאני מעלה את הליבה ל 790, אבל איך שהזיכרונות מגיעים ל 1000 הריבועים מתחילים להופיע.

בדקתי את הטמפ שלהם בעזרת GPUZ ב 100% מאמץ עם OCCT , והם מגיעים ל 90 מעלות!

לפי איך שאני רואה את זה, יש לי שני אפשרויות, או לפרק את הכרטיס ולהחליף את המשחה הטרמית ולראות כיצד זה ישפיע או לגשת לחנות ולנסות להחליף אותו באחריות.

מכיוון שפירוקו יפגע לי באחריות ( יש מדבקה מאחורה של היצרן) , ננסה להחליף אותו, אולי נקבל איזה 5770 :)

הזכרונות נמוכים יותר מהליבה, הם חייבים פדים טרמיים ולא משחה (המשחה פשוט לא תסגור את הרווח בינם לבן הקירור ) יגרם מצב שהזכרונות לא יהיו מקוררים כלל...

תנצל אחריות.

פורסם
  • מחבר

היום בבוקר הזיכרונות ישבו על 70 מעלות במנוחה כאשר הטמפ בחדר הייתה בסביבות ה 20 מעלות!

יום רביעי אני ניגש לחנות

פורסם

תעדכן :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אז אתמול הבאתי את המחשב למעבדה , הם בדקו אותו ואישרו את הטענה שלי.

הכרטיס ישלח ביום ראשון ליבואן להחלפה.

חוץ מ 260GTX ו HD5770 , יש עוד כרטיסים שהם פחות או יותר ברמה של הכרטיס שלי? כי לפי מה שהבנתי מהחנות במידה ואין את הכרטיס שלי במלאי הוא יוחלף למשהו באותה הרמה או למשהו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

יכולים גם לתת לך 5830, שקצת יותר חזק.

ואולי אפילו 4890, בגלל שהיבואנים מנסים לחסל את המלאי שנשאר להם מסידרת 48XX.

אגב, על איזו חנות מדובר? נשמע שקיבלת שירות טוב.

אני פעם באתי לחנות עם בעייה של חום ב- 4850 ובכלל לא התייחסו אליי.

פורסם
  • מחבר

החנות היא "רותם מחשבים" , יש לה סניף בנצרת עילית ועוד סניף בקריית טבעון.

השרות שלה הוא מצויין , אבל גם המחירים קצת יותר יקרים.

פורסם

כמו שאתה יודע המקביל ל 4870 הוא 5770.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא שבביצועים נטו הוא חלש יותר.

ה DX11 ממש לא מעניין אותי

פורסם

הוא היה חלש יותר בהשקה זה נכון, כיום הוא מציג עדיפות על פני ה 4870 כששניהם בסטוק, ועדיף משמעותית ש OC נכנס לעיניין.

פורסם
  • מחבר

טוב.. , נחכה לסופ"ש ונירא מה נקבל , מה שבטוח שגם אם אני מקבל 4870 הוא ככל הניראה הייה 1G, שזה גם "שידרוג" קטן מה 512MB שהייה לי קודם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים