עבור לתוכן

הצגת "טקסט רץ" פרסומי על טלויזיה

Featured Replies

פורסם

היי :)

אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם.

עכשיו לשאלתי -

ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים.

בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך.

1. איך ניתן לעשות זאת ?

2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ?

3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב?

חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי...

במידה וחיפשתי לא נכון - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון!

תודה רבה ויום טוב :)

Magdalena.

פורסם
  • מחבר

[הקפצה]

אין תגובות? ???

פורסם

אני חושב שאת לא ממש יודעת מהו כרטיס טלוויזיה ומה תפקידו. אם רוצים להעביר תמונה מהמחשב עצמו על מסך טלוויזיה במקום/בנוסף למסך מחשב לא צריך כרטיס טלוויזיה. מתי כן צריך? כשרוצים להציג שידורי טלוויזיה במחשב! מה שהכרטיס עושה זה בעצם להתחבר לממיר של הוט או יס ובמקום שתחברי את הממיר לטלוויזיה, את מחברת אותו למחשב, עם אותם כבלים. יש גם כרטיסים שבאים עם ממיר כך שבמקום להתחבר לממיר את מתחברת לאנטנה ישירות, אבל את לא יכולה לצפות בערוצים של יס או הוט כי הם מקודדים ומוצפנים באופן שהממיר שלהם ידע לפענח (אחרת כל אחד היה יכול לגנוב מהם שידורים בחינם). מה שני חושב שאת צריכה לעשות (חכי לפני כן לחוות דעת נוספת) זה לחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה במחשב ולחבר את המחשב לטלוויזיה (דרך כרטיס המסך +כרטיס הקול). כך בעצם המחשב הוא מעין "תחנת ביניים" בין הממיר לטלוויזיה. אחרי שאת עושה את זה את תצטרכי תוכנה שמאפשרת הכנסת טקסט בזמן אמת לשידור חי/ הרצת טקסט שנכתב מראש בשידור חי ולהשתמש בה כדי לכתוב מה שבא לך. אני מניח שיש הרבה תוכנות של שומרי מסך חינמיות שמאפשרות להציג טקסט/ תמונות בהתאמה אישית על מה שמוצג במסך (ולא בהכרח על שולחן העבודה). מקווה שעזרתי אפילו במעט :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים