פורסם 2010 ביוני 415 שנים אני מקווה שלא תהיה מלחמה בחצי שנה הקרובה למה אתה מנסה להשיג משגל צעיר שובב שכמוך (סתם סתם באהבה ,אני עוד זוכר את fighter שרותי קואצ'ינג בע"מ ,עם אנה אהרונובה )
פורסם 2010 ביוני 415 שנים אהמ... : http://mr-lighthead.blogspot.com/2009/06/baba-vanga-predictions-2010-5079.html בבה ונגה טענה כי תפרוץ מלחמת עולם שלישית בנובמבר 2010 עד אוקטובר 2014. "היא תתחיל כמו כל מלחמה רגילה, אז ישתמשו תחילה בנקש גרעיני, ואז נשק כימי." היא טענה גם שאירופה תפגע קשות ממתקפות מוסלמיות, ולאחר המלחמה סין תהפוך למעצמה כלכלית חדשה.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים אהמ... : http://mr-lighthead.blogspot.com/2009/06/baba-vanga-predictions-2010-5079.html בבה ונגה טענה כי תפרוץ מלחמת עולם שלישית בנובמבר 2010 עד אוקטובר 2014. "היא תתחיל כמו כל מלחמה רגילה, אז ישתמשו תחילה בנקש גרעיני, ואז נשק כימי." היא טענה גם שאירופה תפגע קשות ממתקפות מוסלמיות, ולאחר המלחמה סין תהפוך למעצמה כלכלית חדשה. כן אני זוכר שהיה תרד עליה פעם ,אם היא הייתה חיי עכשיו לא הייתי מתלהב מהתחזיות שלה (כל אחד יכול לתתה כאלו ),אבל היא מתה כבר כמה שנים טובות (וגם בן אדם זקן כמהו לא באמת קלט משהו גם ב10 שנים האחרונות של חייה ).
פורסם 2010 ביוני 515 שנים למה אתה מנסה להשיג משגל צעיר שובב שכמוך (סתם סתם באהבה ,אני עוד זוכר את fighter שרותי קואצ'ינג בע"מ ,עם אנה אהרונובה ) לא האמת שאני משתחרר עוד כ4 חודשים ואם אני אמות כשאני עדיין בשירות הצבאי הנשמה שלי לא תוכל למצוא מנוחה
פורסם 2010 ביוני 515 שנים לא האמת שאני משתחרר עוד כ4 חודשים ואם אני אמות כשאני עדיין בשירות הצבאי הנשמה שלי לא תוכל למצוא מנוחהלמה יש לך בעיה שהנשמה שלך תסתובב לה עם קלצניקוב ותהרוג אויבים דמיוניים ?
פורסם 2010 ביוני 515 שנים כן..2012 מתחיל להשמע לא כזה הזוי אחרי הכל סססעמק קיוותי להיות אזרח קצת יותר זמן לפני סוף העולם
פורסם 2010 ביוני 515 שנים איזה עולם מסריח ! תנו לשחק dues ex 3!! תגידו בבה ונגה חזתה משהו בעבר שבאמת קרה?
פורסם 2010 ביוני 515 שנים אממ אני לא בטוח שהוא יהיה ברמה של הראשון, אבל בכל זאת הוא נראה טוב.תאמת לא ממש מעניין אותי המשחק העיקר שלא תהיה מלחמה מפגרת.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים תגידו בבה ונגה חזתה משהו בעבר שבאמת קרה?כן ,לפי מה שנאמר היא חזתה את נפילת ברית המועצות ,את האסון בצרנוביל ,ואתה מתקפת הטרור על מגדלי התאומים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.