פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני שומע פה ושם על כך שהאוניה האחרונה משנה את מסלולה לטורכיה כנראה מהסיבה שהתלוו אליה חיל הים והאויר של טורקיה.אם הדבר הזה נכון, זאת ממש הכרזת מלחמה.ואם באמת טורקיה תכריז מלחמה, חמאס, חיזבאללה, סוריה ואיראן יצטרפו.עולה לי תסריט לראש שבעקבות הקשרים ההדוקים שיש כבר כמה זמן לטורקיה עם איראן, אני חושש מכך שלאיראן כבר יש פצצה גרעינית ושטורקיה יודעת מזה וסומכת על המטריה הזאת.יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל המצב נראה כהולך ומתדרדר מרגע לרגע.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני לא יודע מאיפה שמעת את זה, זה באמת נשמע הזוי לגמרי, אגב, סתם בכדי להוסיף שמן למדורה אתה יודע שתורכיה חברה בברית נאט"ו, כלומר, אם תורכיה וישראל נמצאות במלחמה אז נאט"ו מחוייבת לצאת לעזרת תורכיה. העולם השתגע... נו, איך אומרים: מי שהולך לישון כשהתחת שלו מגרד, שלא יתפלא כשהוא יקום עם אצבע מסריחה.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מי שהולך לישון כשהתחת שלו מגרד, שלא יתפלא כשהוא יקום עם אצבע מסריחה.חחחחחח למרות שלא הבנתי ת'משפט הוא נישמע משעשע
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אירן לא תשתמש מהר כל כך בנשק גרעיני אם אכפת לה ולו בקצת מאחיותה באזור ומאזרחיה מלחמה גרעינית זה הדבר הכי גרוע שאיראן יכולה לעשות אם יש לה נשק גרעיני אז יש לה אולי פצצה או שתיים זה לא מספיק כדי להשמיד מדינה ולה יגרם נזק רב הרבה יותר בתגובה שלנו לעניין לא מאמין שיקרה דבר כזה אולי טילים קונבנציונלים
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לדעתי זה לא ייקרה. מדברים על נסיונות צינון. יש לתורכים מחוייבות גדולה כלפי האמריקאים שפעם היו ידידנו - והם לא מוכנים למהלך כזה שידפוק להם עוד יותר את המצב הכלכלי, זה ייצור חסרון בנפט, צניחת מניות ועוד שלל עצום של אינטרסים אמריקאים. מי שמנגן בחליל זה האמריקאים ומלחמה תהיה רק כשזה יישרת אינטרסים שלהם.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אם לאירן תהיה פצצה ,היא תתפוצץ ומעל הראש שלנו ,שלא תחשבו שום דבר ,לאירנים לא אכפת מהערבים פה יותר מאשר אכפת לכם ,מוסלמים הורגים אחד את השני במיליונים רק בגלל מחלוקות דתיות (שעים סונים וכל החרא הזה ) ,חמאסניקים הורגים את ה"אחים" שלהם מהפתח או אנשים שעוברים אפילו בצורה הקטנה ביותר על החוקים שלהם .במילים אחרות ,איסלם זו דת המוות ,פשוט דת שרוצה להכניס את העולם לעידן האפל בחזרה .
פורסם 2010 ביוני 315 שנים המצב היום מזכיר את העולם שהיה לפני מלחמת העולם הראשונה.רק צריך טריגר ואז כל החבית תתפוצץ.אני ממליץ לכולם להתחיל לאגור ציוד,מים קופסאות שימורים ציוד רפואי וכל מה שעולה לכם לראש...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים המצב היום מזכיר את העולם שהיה לפני מלחמת העולם הראשונה.רק צריך טריגר ואז כל החבית תתפוצץ.אני ממליץ לכולם להתחיל לאגור ציוד,מים קופסאות שימורים ציוד רפואי וכל מה שעולה לכם לראש...וכמובן לאגור את כל קופסאות הסרטים, שיהיה לך לאן להחזיר את הדיסק שאתה חיי בו
פורסם 2010 ביוני 315 שנים וכמובן לאגור את כל קופסאות הסרטים, שיהיה לך לאן להחזיר את הדיסק שאתה חיי בו :-*
פורסם 2010 ביוני 315 שנים יופי אתם שנונים ומצחיקים ,ואתם חושבים שאתם חכמים כי אתם לא נסחפים בהמון ובפאניקה ,אבל בדיוק אנשים כמוכם הם אלו שיגרמו לכל זה להיתרחש ,וכמבון תקבלו את המכה הכי חזקה במקום הכי כואב . האמת היא אני תמיד חשבתי שבישראל צריך שיהיה בכל בית "תיק בריחה" כזה שיהיה בו את כל המסמכים החשובים ,קצת כסף ,קצת בגדים וקצת אוכל בשביל לשרוד כמה ימים בחוץ (ואם זה היה אמריקה אז גם קצת כדורים ונשק )
פורסם 2010 ביוני 315 שנים יופי אתם שנונים ומצחיקים ,ואתם חושבים שאתם חכמים כי אתם לא נסחפים בהמון ובפאניקה ,אבל בדיוק אנשים כמוכם הם אלו שיגרמו לכל זה להיתרחש ,וכמבון תקבלו את המכה הכי חזקה במקום הכי כואב . האמת היא אני תמיד חשבתי שבישראל צריך שיהיה בכל בית "תיק בריחה" כזה שיהיה בו את כל המסמכים החשובים ,קצת כסף ,קצת בגדים וקצת אוכל בשביל לשרוד כמה ימים בחוץ (ואם זה היה אמריקה אז גם קצת כדורים ונשק ) הדברים שאתה אומר אולי נכונים, אבל הם נתונים לאקראיות תקרא את תעתועי האקראיות ותבין במה מדובר
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אולי די כבר עם ההיסטריה המגוכחת הזאת. טורקיה היא נס מבחינתנו. מדינה איסלאמית שלא דוגלת באיסלאם דתי כחלק מהחוקה,ועם צבא (עד היום) חזק מספיק כדי להתנגד לכל ניסיון הפיכה של מוסלמי קיצוני. עד היום הייתה אידיליה,הכל השתנה שכמו כל העולם הערבי טורקיה מנסה להתקרב לציר שיביא לה הכרה בינלאומית (כי באירופה מסרבים להכניס אותה לאיחוד כי היא מדינת עולם שלישי כמעט) וכוח. למה? כי הטורקים נורא מתגעגעים לאימפריה שהייתה להם פעם.אבל והאבל גדול,טורקיה לא מטומטמת. כמו מצרים השלום יכול להיות קר מאוד ולא נעים,אבל גם הטורקים כמו המצרים תלויים באמריקאים לאספקה צבאית (כלומר אם תהיה מלחמה אולי הם יתחילו אבל יהיו להם בעיות חלפים ורענון רכש במהרה),זה לא כלכלי בשבילה לנהל מלחמה נגד ישראל,במיוחד כשזה מזיק לתיירות ומונע השקעות זרות (שטורקיה נהנת מהם מאוד עקב כוח עבודה זול וסמיכות לאירופה). לכן ארדואן אולי יודע לחרחר מלחמה יפה,הוא עדיין מאוד רחוק מלממן ארגוני טרור ולבנות בחשאי כורים גרעיניים.כמו כן כרגע ארדואן סובל מירידה רצינית בסקרים,ולא נראה לי שמלחמה תועיל לו במיוחד.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אולי די כבר עם ההיסטריה המגוכחת הזאת. טורקיה היא נס מבחינתנו. מדינה איסלאמית שלא דוגלת באיסלאם דתי כחלק מהחוקה,ועם צבא (עד היום) חזק מספיק כדי להתנגד לכל ניסיון הפיכה של מוסלמי קיצוני. עד היום הייתה אידיליה,הכל השתנה שכמו כל העולם הערבי טורקיה מנסה להתקרב לציר שיביא לה הכרה בינלאומית (כי באירופה מסרבים להכניס אותה לאיחוד כי היא מדינת עולם שלישי כמעט) וכוח. למה? כי הטורקים נורא מתגעגעים לאימפריה שהייתה להם פעם.אבל והאבל גדול,טורקיה לא מטומטמת. כמו מצרים השלום יכול להיות קר מאוד ולא נעים,אבל גם הטורקים כמו המצרים תלויים באמריקאים לאספקה צבאית (כלומר אם תהיה מלחמה אולי הם יתחילו אבל יהיו להם בעיות חלפים ורענון רכש במהרה),זה לא כלכלי בשבילה לנהל מלחמה נגד ישראל,במיוחד כשזה מזיק לתיירות ומונע השקעות זרות (שטורקיה נהנת מהם מאוד עקב כוח עבודה זול וסמיכות לאירופה). לכן ארדואן אולי יודע לחרחר מלחמה יפה,הוא עדיין מאוד רחוק מלממן ארגוני טרור ולבנות בחשאי כורים גרעיניים.כמו כן כרגע ארדואן סובל מירידה רצינית בסקרים,ולא נראה לי שמלחמה תועיל לו במיוחד.יש מספר שגיאות ,הגדולה מבינהם היא שזה לא "יועיל לו בסקרים" ,תגיד אתה אמיתי ,אתה ראיתה את ההמון המוסלמי זעום שם ,כרגע אין מלחמה לא כי האזרחים לא רוצים ,אלה כי הממשלה לא רוצה ,ברגע שיבוא מנהיג שיתן לעם הזה את מה שהוא רוצה הוא יזנק בסקרים האלו ,ארדואן כרגע במסלול המהיר לכך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.