פורסם 2010 ביוני 515 שנים בתקציב הזה תחפש יד שנייה בלבד, כי סט חדש איכותי יעלה יותר, תנסה לחפש סט של אלטק לנסינג ATP3. סט 2.1 אחד הסטים הכי מוצלחים שיצאו בשנים האחרונות.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים אני מוכר creative sbs 370 ב-100 ש"ח.רמקולים הכי טובים שקיימים לתקצבי של עד 200 ש"ח. נראים ממש חדש למה שמרתי עליהם יפה. וזהו אני גם משמיע אותם במקום לפני הקניה שתהייה בלב שקט שהם נשמעים טוב.כשאני קונה יד שניה אני בדרך כלל רוצה לדעת למה המוכר מוכר אותם אז אני אגיד למקרה שאתה רוצה לדעת. אני מחליף אותם ברמקולים שעולים 4700 שקל כי אני רוצה מערכת HIGH END למחשב.
פורסם 2010 ביוני 615 שנים עדיף שתלך על ATP3 נשמעים בהרבה יותר טוב מהקריאייטיב אך גם עולים יותר, אך זה שווה (מניסיון, היה לי את הקריאייטיב והעפתי אותם והבאתי ATP3 ואני מרוצה מהם)
פורסם 2010 ביוני 615 שנים את ה-ATP3 לא ניתן למצוא בחנויות יותר. וגם אם כן, עולים יותר מהתקציב שלך. תמיד אפשר למתוח עוד ועוד את התקציב ולקבל משהו יותר טוב.מדובר פה על רמקולים שההפרש במחיר שלהם הוא בערך פי 2.5-3. מדובר פה על 100 שקל ללעומת 250-300 ש"ח(מדובר על יד שניה חדש יעלה עוד יותר). תוסיף עוד 200 שקל מה-ATP3 ותיקח SOLO4 רמקולים שלא מתקרבים ל-ATP3.ועם כל הכבוד היחס עלות תועלת של CREATIVE טוב בהרבה יותר מהיחס עלות תועלת של ה-ATP3. אתה משלם פי 3 במחיר וממש אי אפשר להגיד שאתה מקבל איכות טובה בהרבה זה לא הבדל של שמיים וארץ...אלא יש הבדל מסויים אבל לא וואו..בכל מקרה אני משמיע לך אותם במקום אז אין לך מה להפסיד אתה לא קונה חתול בשק..
פורסם 2010 ביוני 615 שנים אם יש לך מה למכור תפרסם אותו ב- TRADEZONE, חבל שיסגרו את השרשור בגלל שמישהו "בעל עניין" מנסה לשדל מישהו לקנות סחורה שלו. לא יפה ולא מתאים.
פורסם 2010 ביוני 615 שנים בתקציב הזה אין דברים טובים כל כך.משהו סביר בתקציב הזה הוא CREATIVE SBS A300 ב - 175 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.