עבור לתוכן

החלפת GTX260-216SP ב- HD4890 - שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? :(

מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב.

ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.

פורסם

לא שווה להחליף...

אם ה260 לא מספק אותך אז תחשוב לכיוון 5850 או 470.

פורסם
  • מחבר

בבנצ'ים ברזולוציות גבוהות 4890 מגיע לעד 10 פריימים יותר, וזה משמעותי. אתה לא חושב שבשביל כ- 200 שקל (מוכר את ה- GTX260 ומביא HD4890 ב- 700) זה שווה את זה? ממש אין לי תקציב להביא 5850...

פורסם

יש לך כרטיס מסך מעולה ,אני אישית לא רואה טעם להסתבך עם כול זה ,אישית ההיתי חוסך עוד כסף לכרטיס מסך חדש בעתיד ,כשבאמת תרגיש ששלך כבר מקרטע

פורסם

היי

ה260 GTX שיש לך מספיק חזק להפעיל כלמישחק על הגדרות טובות מאוד, תישאר איתו ותהנה מכרטיס איכותי כזה :xyxthumbs:

פורסם

לא שווה.

פורסם

260GTX עם ה216 שיידרים, לא רחוק מהביצועים מ4890HD בכלל. זה היה שידרוג מבוזבז מאוד אם זה מה שאתה חושב לעשות.

אך שאתה יודע שיש לך את 4890HD במיחר כזה זול מצב של CF עם 4890HD תהיה אופציה לא רעה בכלל (אם אתה רוצה שידרוג אמיתי) אבל בכל זאת 260GTX 216SP זה לא פח הוא כרטיס מסך מצויין ועדיין הערך שלו לא ירד.

פורסם

ראה את הOC שיש לי במפרט על הGTX 260 GS שלי, לא התאמצתי יותר מדי כדי להגיע לזה ואני עומד על ביצועים גבוהים יותר מGTX285.

אם אתה צריך יותר ביצועים מGTX285, תחשוב לכיוון ה5850, ואם אתה צריך יותר ביצועים מGTX285 על מסך 22" אתה צריך למצוא רכיב אחר במערכת להאשים על כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים