פורסם 2010 ביוני 215 שנים שלום לכולם,אני בקרוב עובר דירה להרצליה. מכיוון שאין NGN בהרצליה, חשבתי על UFI.למישהו פה יש נסיון איך ה- UFI של HOT עם בזק בין-לאומי \ 014 עובד באיזור הרצליה?התעסקות בעיקר עם Usenet, Ventrilo ומשחקי רשת.יש לציין האם לקחתם חבילת גיימרים אצל 014, תודה!
פורסם 2010 ביוני 215 שנים UFI ו 014, חבילה של 12 מגה חיבור עם חייגן, טומסון ונתב אדימקס ללא גיימר באיזור נתניה, ברוב שעות היום אם לא בכולן מתקבלת מהירות תקינה בתשתית.האינטרנט עובד סבבה, במשחקי רשת אחי משחק, מאז ששדרגנו כמעט ואין לו תלונות גם כשהיוטורנט פועל.במבחינת הורדות מחו"ל עד לא מזמן הייתה איטיות, לאחרונה זה השתפר, מאתר netload.in, ומגהאפלוד בדרך כלל אני מוריד על כל המהירות ללא פרמיום.היוטורנט מתפקד טוב ויש ביצועים נחמדים.סך הכל סבבה, רק שלאחרונה אני לא מוצא דברים מעניינים להוריד...(:
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אחי עזוב אותם מגהאפלוד netload.inתוריד mediafire או quickupload///ואם בא לך משהו טוב להוריד ... אתה יכול להוריד את כל העונות של the sopranos///אחלה סדרה..http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=5665352&highlight=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.