פורסם 2010 ביוני 215 שנים אולי לא סיפור חדש, אבל מתי לאחרונה ראית בולען בגודל שכזה ביבשה?Jeez dude, I don't know, I really don't know....
פורסם 2010 ביוני 215 שנים Jeez dude, I don't know, I really don't know....אחד זו תמונה שאני הבאתי ,ושתיים זה לא בולען זה איזה מכרה .
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אניווי היו בולענים גדולים יותר, הבולען הזה בגודל של פינת רחוב.http://cdn.webecoist.com/wp-content/uploads/2008/08/sinkhole-agrico.jpg
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר יואב,בתמונה הראשונה רואים מכרה, לא בולען. קל לזהות לפי הרמפה הבורגית על הדפנות... בתמונה השניה זה באמת נראה כמו בולען, ואחד גדול יותר מזה שבתמונה בהתחלה - אבל אני עדיין חושב שזה יותר מפחיד כשזה קורה באמצע עיר ובולע בית תלת קומתי (ראו לינק לכתבה בהודעה הראשונה).
פורסם 2010 ביוני 215 שנים יואב,בתמונה הראשונה רואים מכרה, לא בולען. קל לזהות לפי הרמפה הבורגית על הדפנות... בתמונה השניה זה באמת נראה כמו בולען, ואחד גדול יותר מזה שבתמונה בהתחלה - אבל אני עדיין חושב שזה יותר מפחיד כשזה קורה באמצע עיר ובולע בית תלת קומתי (ראו לינק לכתבה בהודעה הראשונה).אכן טעיתי בתמונה הראשונה אך השנייה מראה לך בולען עצום. שאלת אם אי פעם היה דבר גדול מזה. מפחיד יותר? אכן. גדול יותר מהבולען שהבאתי? לא.בולענים זה לא עסק חדש, אפילו בנהר בלונדון היה בולען די גדול לפני כמה שנים. בים המלח יש מלא בולענים ואני מאמין שהרבה מהם גדולים יותר מהבולען שהבאת. עם זאת זה אחד הבולענים ה"עירוניים" הראשונים ששמענו עליהם (בסדר גודל הזה, יש מלא בולענים קטנים יחסית שלקחו "רק" מכונית או בנאדם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.