פורסם 2010 ביוני 115 שנים שלום רב,יש לי ארד דיסק של סמסונג 80 GB ואני רוצה להפעיל אותו כעבד לארד דיסק של 40 GB .עכשיו אני רואה אותו כ31 GB והוא צריך להיות 80 GB.נ.בלפני כחודש הוא היה באותו מצב והוא זוהה כ80 GB...למה עכשיו זה ככה.התקנת עליו לינוקס ואז התחלתי אותו עוד שהוא היה ב31GB ב מערכת XP שהוא עבד כslave.מה אני צריך לעשות בשבל שאני אחזיר אותו ל80 GB?תודה לעונים.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים תעלה צילום של "ניהול דיסקים" (נמצא ב"ניהול מחשב" שנמצא בכלי ניהול בלוח הבקרה).
פורסם 2010 ביוני 215 שנים צריך לעלות את זה דרך live cd?אין פתרון אחר?המטרה היא לקבל אינדיקציה אחרת מWINDOWS.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים ותשובתך לא בידיוק עוזרת לי וזה לא בדיוק הדיון שלך, אז אולי תפסיק להספים אותו. אם יש לך שאלות אז תפתח דיון משלך בבקשה.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר באיזה קטגוריה זה אמור לרשום לי את זה?חיפשתי בכל הקטגוריות ואין כלום על הקיבולת של הארד דיסק.ותפסיקו לריב זה לא עוזר לי.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר אין לי אמצעי איחסון ככלי בביוס של MSI הזה...אבל מצאתי ורשום 33820MB ...וזה אומר שזה 33 GB...זה צריך להיות 80 GB.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מותקן איזשהו ג'אמפר בכונן? אם כן, תסיר אותו.אם לא, תפעיל מחדש את המערכת ותריץ את הכלי הבא-http://hdd-tools.com/products/cr/download/crsetup.exe
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר עשיתי load fefults setting....הגדרתי הכל ושוב קרה.אני פירמטתי את הכונן של הלינוקס ששם היה מותקן בכונן של 80GB.אין לי גמפר בכונן.ולnike...מה התוכנה תעשה בידיוק?עריכה:יש 4 משבצות של Damaged ב eror scan והסריקה רק ברבע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.