עבור לתוכן

האם זה אפשרי להתמקח על המחיר עם בזק?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M.

עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג.

האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי!

שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה.

- אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.

פורסם

באמת נשמע יקר.......

נדמה לי שאבא שלי משלם את אותם מחירים,למרות שסוכם איתם אחרת.

עצתי:

תאיים בעריקה לכבלים.

רק ככה הם מבינים,לצערי.........

פורסם

האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי!

שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה.

תתקשר להוט ותבקש הצעה דומה במחיר טוב יותר אפילו עם מעבר טלפון ומה לא (בזק ממש ישמחו לשמוע את זה). ואז תתקשר לבזק ותגיד להם שדיברת עם הוט ותשאל אותם אם הם יכולים להשוות או לשפר את ההצעה שלהם.

יש גם אופציה לבדוק אם אתה יכול לקבל חבילה של ספק+תשתית במחיר טוב יותר. עדיין מי יודע. גם ככה ב1.5 זה לא ממש משנה בזק או הוט יש מישהו שמתלונן שהוא לא מצליח להגיע ל5 והסיכוי שהם לא יוכלו לספק 1.5 קטן יותר. מה שכואב לרוב שכל הספקיות תשתית מנסים לדחוף אותך להתחיבות של 36 חודש (בזק גם עושים את זה עם הנתב N שלהם - אם אתה מתנתק אתה משלם) . בהוט להכניס את כולם ל36 חודש זה בגדר המינימום. אנשים מתחילים לבין שההתחיבות לא רק שיכלה לעלות להם בכסף אלה גם בבריאות אם הם לא מקבלים שירות שמרצה אותם.

פורסם

אני עשיתי עכשיו בהוט 12 מגה וההתחייבות רק לשנה, 3 שנים זה כנראה אם אתה עושה את השטות ולוקח מהם ציוד.

בקשר לספק לספק האינטרט תדע שאפשר לקבל אצל ספקים מסויימים 19 ש"ח ל-1.5 מגה.

פורסם

אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M.

עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג.

- אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.

אפשר להתמקח. בשימור לקוחות ניתן לקבל מהירות 1.5 ב-52 שקל לחודש.

פורסם

שימור לקוחות נותן מחירים נמוכים יותר ממחירי עובד

פורסם

קודם כל אתה יכול להכנס לאתר http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx לבדוק ולהשוות מחירים.

דבר שני תנסה לדבר עם הספקית בדרך כלל יש להם עסקאות באנדל (ספק + תשתית) שיצאו לך יותר משתלמות מאשר אם תקח כל אחד בנפרד.

אפשרות שלישית פשוט דבר עם בזק וישר תגיד להם אני רוצה להתנתק הם ישאלו למה תגיד להם הוט הציעו לך טריפל ב299 עם וטלפון ו12 מגה(כמו בפרסומת) וכמה שהם יקרנים פה הם בטח יעבירו אותך לשימור ושם תנסה להוציא מחיר טוב ואולי כמה חודשים חינם.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים