פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים יש לי GEFORCE או RADEON לקבל מחבר, מה עדיף?יותר בפירוט:Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCardאוInnovision Geforce 4 MX440-8X 64MB DDR TV-Out VideoCard
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים אבל זה תלוי מה השימושים של הכרטיס... אם השימושים הם למשחקים אז הMX440 טוב יותר, אבל אם אתה לא משחק ורוב הזמן גולש באינטרנט אז לראדאון יש איכות תמונה טובה יותר . בלי שום קשר שני הכרטיסים לא משהו ...
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים אבל אם אתה לא משחק ורוב הזמן גולש באינטרנט אז לראדאון יש איכות תמונה טובה יותר .אני בספק רב אם הוא ישים לב לאיכות התמונה הטובה יותר .
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים לא צריך ממש להתאמץ בשביל זה ואני מדבר על איכות התמונה ב 2D ישר שמים לב לזה במעבר מ NVIDIA ל ATI . לפחות אצלי זה היה ככה.
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים הבחור לא צריך לכתוב כותרות כאלה - הכותרת צריכה להיות אינפורמטיבית למה שיש בפנים - מה השאלה, מה הבעיה, וכו.... במיוחחחחחד אם הוא צריך "מבינים" שיענו לו על התשובה איך אתה תדע אם אתה מה"מבינים" בתחום אם אתה לא יודע מה התחום?!
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים כותרת שלו ושל מאות שהיו לפניו ולא קראו את החוקיםננעל בגלל אי התייחסות להודעה פרטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.