עבור לתוכן

כיצד ניתן לוודא מקוריות של אוזניות סוני MDR V700DJ

Featured Replies

פורסם

מבין המיילים שאני מקבל מהמוכרים באיביי, שמתי לב שהאוזניות הללו (שרציתי אותם לפני כמה שנים) עלו אז כאלפייה.

היום, מוכרים אותם באיביי ב30$ עם משלוח!

והשוק מוצף בהם.

המוצר המקורי מיוצר אף הוא בסין.

האם מדובר בחיקוי עלוב, או שהמחיר שלהם באמת ירד?

אני זוכר אותם כאוזניות שאהבתי לשמוע בהם אצל חבר טוב שלי, גם לעומת הV MODA, והCX500 שלי.

אני מעוניין בהם לזוג נוסף שיהיה קבוע בבית.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הנושא.

פורסם

לא נראה לי שמדובר בזיוף, אם תביא לינק עם פרטים על המוכר וקצת ביקורות עליו נוכל לעזור לך בקטע הזה (מאמין שאתה דיי מכיר את איביי ולא זקוק לעזרתנו בקטע הזה).

תריץ בגוגל חיפוש ותבדוק מה מחיר השוק שלהם (אאל"ט 700 ש"ח) ולא יצרן שלרוב מתמחר יותר יקר (לא יודע איך זה עובד, אבל בשטח ככה המחירים).

30 דולר זה מעט מחשיד בהנחה ולא מדובר בדיילי דיל או מבצע/הנחה כזו או אחרת, אבל מכיוון שאחוז הזיופים שיצא לי לשמוע על אוזניות קשת ושל SONY כפרט מאוד קטן. אם המוכר נראה טוב ואמין לך על זה, נשמע כמו דיל טוב ואם חס וחלילה מדובר בזיוף תתחיל איתו בהליכים.

מקווה שזה עזר מעט. :xyxthumbs:

נ.ב-

30 דולר זה לא כזה הרבה כסף בייחוד לאוזניות, תנסה ותראה. אין לך מה להפסיד יותר מדי. "כולה" 120 שקל (הדולר מתקרב ל-4 בימינו :-\) במקרה והכסף הלך לפח.

פורסם
  • מחבר

מדובר לא במוכר אחד,

ישנם לפחות עשרה מוכרים סיניים שמוכרים את האוזניות באזור ה30$ ( מי יותר ומי פחות)

הפידבקים שלהם טובים.

מוזר לי מאוד...

אבל הזמנתי :smile1:

אני אתן סקירה קצרה כשהם יגיעו.. אני מקווה שהם לא יאכזבו..

פורסם

תזהר להזמין את הדגם שנגמר ככה MDR "Z" 700!

זה דגם מגעיל היו לי אותם והם נהרסו אחרי חודשיים...!

שים לב שזה MDR "V" 700..היו לי את שתי הדגמים, V מיוצר ביפן ויש לו פס ירוק על החיבור של האוזניות...בדגם הפחות טוב יש פס שחור, שים לב :P

פורסם
  • מחבר

מדובר בV700 עם פס ירוק

v700-2.jpg

מה שכן - הם באים מסין ???

נקווה לטוב.

פורסם

אני אישית לא קונה שום דבר מקורי מסין אלא אם מדובר במוכר עם כמה עשרות אלפי פידבקים חיוביים ורייטינג של לפחות 99.8 אחוז.

נ.ב. עשיתי חיפוש והאוזניות נמכרות ע"י מוכרים מאוסטרליה או ארה"ב ב-120 עד 150 דולר כולל משלוח, הנה מוכר הגון לדוגמא:

http://cgi.ebay.com/Sony-Studio-Monitor-Series-DJ-Headphones-MDR-V700DJ-/350338746825?cmd=ViewItem&pt=DJ_Gear_Lighting&hash=item5191d109c9

פורסם

תדווח כשהם יגיעו, אני אזמין גם אם זה לגיטימי, אולי אפילו כמה זוגות D:

פורסם
  • מחבר

לעניינו,

עשיתי קצת שיעורי בית, ודרשתי מהמוכר להראות לי מספר תמונות, בין היתר, הקונקטור צריך להיות עם הברגה.

נחכה ונראה, אם זה לא מקורי - נבטל את ההזמנה..

אני אעדכן

לילה טוב

פורסם

אם כך 30 דולר...

אני מזמין 10 ומוכר, מי רוצה לקנות? :lol:

פורסם

בזבוז כסף גם ב-30$. :P

פורסם

למה בזבוז?

פורסם

כן..בזבוז כסף טוטאלי...צריך מגבר בשבילן כדי לשמוע את מלוא העוצמה..וגם אז סכנה לאוזניים..

:)

פורסם

ומה עם איכות הסאונד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים