עבור לתוכן

הי שמעתם על OC ל HD???

Featured Replies

פורסם

קראתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות OC להרד דיסק ...למישהו בביוס יש אפשרות כזו? או שיכול להיות שיש תוכנה מסויימת....בעקרון באתר הם לא רמזו על איך לעשות זאת לכן אני ישמח לשמוע אולי מישהו שמע על זה גם....

פורסם

סליחה שזה לא הכי קשור לנושא אבל אם כבר מדברים על הרד דיסק אז- למישהו יש תוכנה שמראה כמה RPM ההרד דיסק?

כי חפשתי המון תוכנות ולא מצאתי..וזה עוד צריך להיות דבר שפשוט למצוא..

תודה, רן..

פורסם

שמעתי שעושים UC - UNDERCLOCKING להרד דיסק, אבל זה לא קשור. אני לא חושב שזה אפשרי, כי כדי שהוא יעבוד מהר יותר הוא צריך להסתובב מהר יותר, אבל הרד דיסק של 7200 RPM תוכנן להסתובב מקסימום במהירות זו, וכל האצה יכולה להיות מסוכנת.

חוץ מזה, אני לא מכיר דרך לעשות זאת.

פורסם

cute scorpion, אין צורך ב3 סימני שאלה בכותרת...

יכול להיות שמדובר על טוויקים ללוח.

סליחה שזה לא הכי קשור לנושא אבל אם כבר מדברים על הרד דיסק אז- למישהו יש תוכנה שמראה כמה RPM ההרד דיסק?

כי חפשתי המון תוכנות ולא מצאתי..וזה עוד צריך להיות דבר שפשוט למצוא..

תודה, רן..

תסתכל על המדבקה של ההרדיסק, קח את שם הדגם, לך לגוגל ו...

פורסם

א. חטיפת THREAD, לא יפה.... אם אתה רוצה לשאול משהו פתח THREAD משלך. השתדל שיעמוד בקריטריונים המצויינים ב-THREAD כללי הפורום.

ב. OC ל-HD? נשמע לי מופרך כמו התוכנות שהיו הופכות מודם 2400 ל-14400 בזמנו (כן אני זקן! למישהו יש בעיה אם זה? ;) )

פורסם

א. חטיפת THREAD, לא יפה.... אם אתה רוצה לשאול משהו פתח THREAD משלך. השתדל שיעמוד בקריטריונים המצויינים ב-THREAD כללי הפורום.

ב. OC ל-HD? נשמע לי מופרך כמו התוכנות שהיו הופכות מודם 2400 ל-14400 בזמנו (כן אני זקן! למישהו יש בעיה אם זה? ;) )

לא רציתי לפתוח עוד נושא על הרד דיסק כי אז גם היו מתנפלים עלי ואומרים יש כבר נושא על הרד דיסק מה אתה פותח עוד אחד..ונכון שזה לא אותו נושא אבל שניהם קשורים להרד דיסק.. ואמרתי שאני מתנצל..אז קצת התחשבות.. ::)

פורסם

לפי מה שאתה אומר צריכים להיות איזה 10 THREADS בפורום:

1. למעבדים

2. ללוחות אם

3. לזכרונות

וכו'....

מן הסתם זה לא ככה. נושא חדש, פתח THREAD חדש בהנחה שהנושא לא נידון כבר בעבר(/רמז חיפוש /רמז).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים