פורסם 2002 במרץ 323 שנים אני לא אעבור ישר לכבלים, אמתין ואראה איך המצב... סוף סוף המצב קצת התאזן עם אינטרנט זהבל וההורדות השתפרו.אני לא מבין למה אתה נשאר איתם, אם אתה כל כך לא מרוצה.
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר המחירים כמו המחירים של בזק או שואלה סתם משגעים את השכלובאינטרנט כבלים צריך לשלם גם לספק כי בניסוי עצמו מתב היא הספק ולפני כמה חודשים הורדתי ב 300 ומשהו ושולח ב 100 בערךועכשיו זה יותר איטי ואני לא יודע מה אני יעשה אם אבא שלי לא ירצה להתחבר לכבלים
פורסם 2002 במרץ 323 שנים אחרי שתשתית הכבלים תהיה מוכנה סופית, אולי סוף סוף נראהאם זה באמת מהיר או לא...
פורסם 2002 במרץ 323 שנים אני לא אעבור ישר לכבלים, אמתין ואראה איך המצב... סוף סוף המצב קצת התאזן עם אינטרנט זהבל וההורדות השתפרו.אני לא מבין למה אתה נשאר איתם, אם אתה כל כך לא מרוצה.כי אין משהו יותר טוב :'( כל הספקיות אותו דרעק...טווחי המחירים זהים, ביצועים זהים, שירות על הפנים... קריסות שבועיות ואיטיות בשעות העומס.
פורסם 2002 במרץ 323 שנים הכבלים סה"כ יעלו 230 ש"ח זה יוצא לפחות ב-50-40 ש"ח פחות מ-adslameועוד קחו בחשבון שזה יהיה המחיר הראשוני.
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר הכבלים סה"כ יעלו 230 ש"ח זה יוצא לפחות ב-50-40 ש"ח פחות מ-adslameועוד קחו בחשבון שזה יהיה המחיר הראשוני.זה לא מחיר שפירסמו חברות הכבלים זה מה שחושבים שיהיה ואיזה ספק אינטרנט הוא מהיר וזול כי אם זה אותו מחיר דרעק כמו של בזק אני חוזר ל 56k :'( :'( :'(או שמישהו יכול לבדוק פירטי מחיר על isdn כי לא מצאתי
פורסם 2002 במרץ 323 שנים isdn יוצא יותר יקר ב-15 ש"ח מ-adsl, כמה שזה נשמע מפתיע, זה נכון.זאת הסיבה שאני מוכן לעבור לכבלים בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.