פורסם 2002 במרץ 223 שנים סתם מקווה....גם ככה אני בניסוי רק חודשיים............ןגם ככה הבני ***** האלה הגבילו את זה ל60kb שבמת"ב הגבילו ל250 ובערוצי זהב זה מגיע ל700
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אתה טועה אצלי במת"ב הגבילו להורדה של 100 בלבד והעלאה של 10 עד 15אבל אני לא מתלונן סה"כ יש לי את זה שנה וחצי
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מישהו פה במתב אמר שהוא הגיע ליותר.......הם הגבילו ל60 אבל הגעתי כב כמה פעמים ל120........ העלאה אצלי הגיעה פעם ל23kb... ואף יותר!
פורסם 2002 במרץ 323 שנים כולכם אוכלי חינם, אין לכם זכות להתלונן :lol: :lol: אני עם isdn מוריד מקסימום 7-8k ועוד משלם על זה ואתם כולכם עם מהירויות שהייתי חולם עליהם ולא משלמים כשתחזרו למעגל האימה(מעגל המשלמים) בעוד ימים או שבועות קורבים תתגעגעו למצב שלכם היום ואני לא אומר את זה מתוך רשעות או משהו כי ממש לא איכפת לי שתישארו עם הכבלים ההפך, אבל פשוט אין לכם מה להתלונן
פורסם 2002 במרץ 323 שנים כולכם אוכלי חינם, אין לכם זכות להתלונן :lol: :lol: אני עם isdn מוריד מקסימום 7-8k ועוד משלם על זה ואתם כולכם עם מהירויות שהייתי חולם עליהם ולא משלמים כשתחזרו למעגל האימה(מעגל המשלמים) בעוד ימים או שבועות קורבים תתגעגעו למצב שלכם היום ואני לא אומר את זה מתוך רשעות או משהו כי ממש לא איכפת לי שתישארו עם הכבלים ההפך, אבל פשוט אין לכם מה להתלונן צודק, בקרוב כולכם תשלמו Muheheheheh!!!!! :asthanos:
פורסם 2002 במרץ 323 שנים ציטוט של url מ היום בשעה 08:31:54 כולכם אוכלי חינם, אין לכם זכות להתלונן אני עם isdn מוריד מקסימום 7-8k ועוד משלם על זה ואתם כולכם עם מהירויות שהייתי חולם עליהם ולא משלמיםכשתחזרו למעגל האימה(מעגל המשלמים) בעוד ימים או שבועות קורבים תתגעגעו למצב שלכם היוםואני לא אומר את זה מתוך רשעות או משהו כי ממש לא איכפת לי שתישארו עם הכבליםההפך, אבל פשוט אין לכם מה להתלונןצודק, בקרוב כולכם תשלמו Muheheheheh!!!!! די, די, אין צורך להיות רעים ;D ;Dאבל מה שכן קרעת אותי עכשיו Rockford
פורסם 2002 במרץ 323 שנים תשמע, אמרתי דבר נכון ולגיטימי. במדינה הזאת יש יותר מדי אוכלי חינם ולי נמאס מהתופעה הזאת... לא מספיק חרדים, קיבוצים ושרים שמנים יש על הקופה שלי?
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מסכים איתך, מתוך הכרות של אוכל חינם של אינטרנט בכבלים (חבר הכי טוב שלי) אני אומר לך שחלקם גם נחמדים
פורסם 2002 במרץ 323 שנים שוב אתה אומר דברי חוכמה אבל תחשוב איזה מסכנים הם יהיו אחרי שנה של קצב מהיר לאללה יורדים ל56k חה חה חה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 במרץ 323 שנים תודה, אני ממש מפו3ץ אתכם בדברי החכמים שלי עדיין, זה חינם? שיישבו בשקט! אין להם זכות דיבור (הם שכחו שהם בניסוי? לניסויים יש תופעות לוואי ואיטיות היא אחת מהן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.