פורסם 2010 במאי 3115 שנים במיוחד מעניין אותי איך היא נשמעת ו"מרגישה".האם יש "חריקות" של מקשים? האם המקשים קשים או רכים?מתאימה למשחקים? כלומר האם אין בעיה עם שילובי מקשים באזור ה A D W Sקצת longshot אבל בכל זאת אולי מישהו יודע.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מעקב + למקלדות שמביאים לארץ (ספציפית הK350), יש עברית על המקשים? אם לא איך אפשר לפתור את הבעיה? כי אני רואה באתר של לוג'יטק שהאותיות האנגליות הם ממש באמצע המקש זה נראה כאילו חריטה לא ממש באה בחשבון.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מחבר בערך, מבחוץ השינוי היחיד שאני רואה זה המשדר היחיד ושהיא בא בלי עכבר. אבל אף פעם לא נגעתי ב WAVE, אז עדין אין לי מושג למה לצפות. בעקרון יש לי את MX3200, והיא משגעת לי את הצורה אני לא רוצה מקלדת שעושה את זה - :angryfire:
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מה זה אומר גומי מתחת למקשים? זאת אומרת שאם תפתח את המקלדת תגלה שמקשי הפלסטיק לוחצים על חתיכת גומי שמתחתיה יש מגע חשמלי זהו בניגוד למקלדת שמשתמשת במתגים מכאניים שכאשר אתה לוחץ עליהם אתה מרגיש באמת שלחצת על המקש כי יש תגובה
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר תודה [br]פורסם בתאריך: 1.06.2010 בשעה 20:21:35 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462579.0
פורסם 2010 ביוני 715 שנים כולן עם גומי מתחת למקשים.חצי מהמחיר הולך למחלקת השיווק של לוג'יטק נו ו? מקלדת מכאנית עולה פי כמה וכמה.
פורסם 2010 ביוני 815 שנים מחבר עניין של טעם.אני למשל לא מבין כ"כ את השוס במכאנית. אני לא אוהב שהמקלדת נשמעת כמו מכונה והרבה יותר טעים לי להקליד על מקלדות שקטות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.