פורסם 2010 במאי 3115 שנים שלום לכולםאני קונה נייד חדשרציתי לשאול כמה שאלות למי שיודע:1. מי שהזמין פעם, רציתי המלצה לחנויות. 2. קראתי בסטיק ולא הבנתי כל כך, מי שמזמין מחו"ל (דרך הדואר), לא משלם בכלל מכס אלא רק מע"מ?3. המחשב שאני רוצה זה HP מסדרת PAVILON. הבנתי שיש עם זה קצת בעיה בארץ מבחינת אחריות. ידוע למישהו על זה?תודה רבה
פורסם 2010 ביוני 115 שנים 1. Ebay יכול להיות מקור טוב מאוד, בתנאי שמציעים אחריות של היצרן הרשמי. לא מכיר באופן אישי חנויות אחרות ולכן איני יכול להמליץ על חנות שלא הזמנתי ממנה שום מוצר.2. משלמים רק מע"מ על רכיבי מחשב ובכללם מחשבים ניידים.3. רצוי לברר זאת מול HP ישראל לפני הרכישה ולקבל אישור בכתב או להקליט אותם שאחריות בינלאומית על הדגם הספציפי תינתן לך ללא כל התנייה כלשהי או תשלום נוסף מעבר לעלות המחשב (אמנם קיים מידע בסטיקי אך יכול להיות שדברים השתנו מאז 2008).
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר בסוף אני חושב ללכת על ASUS UL50Vt-A1א. רציתי לדעת אם יש ממליצים. ב. אם אני קונה מחו"ל ועושה משלוח דרך הארץ. וזה עובד במכס, אני אמור לסוע לשם להוציא אותו או שיש דרך ללשם את המע"מ מראש ולקבל אותו הביתה?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.