עבור לתוכן

מחשב נייד בארץ או ארה"ב 1000$/3800 שח

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש מחשב למטרות לימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא 3800 ש"ח או 1000$ במידה ואקנה/אזמין מארה"ב.

התנסתי במחשבי 15 אינץ למיניהם והם די כבדים ולא נוחים לדעתי, אז אני מענויין במסך בגודל 14- 13(עדיפות ל 13), וחשוב לי מאד שלא יהיה בעל ציפוי "glossy",שעושה את השימוש בחוץ או אפילו באוטובוס באור יום לבלתי אפשרי.

בין הייתר אני מבין שאעשה שימוש בתוכנת MATLAB שהבנתי שהיא דורשת כוח עיבוד חזק

אני גם רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לחבר למסך טלוויזיה ולראות סרטי 720P (רק 720P לא מעל), מעבר לכך אין לי צורך בחיבורים נוספים מעבר לUSB וכו'.

אין לי צורך בכונן/צורב אז ניתן לוותר אם אפשר

חשוב לי מאד שתהיה מצלמת אינטרנט מובנת לצורך שיחות MSN/SKYPE

פרט נוסף הוא שאני מעוניין בנפח דיסק קשיח של כ500 גיגה.

ובנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך של לפחות 5 שעות בשימוש סביר (גלישה,"עבודה משרדית"...) למרות שאני מבין שהדרישה מתנגשת עם הצורך במחשב חזק (אני מוכן לפשרות על מנת להגיע לנקודת אמצע בין השניים-אולי רכישה של סוללה חזקה יותר?)

כמובן שבמידה ותמליצו לי על מחשבים מחו"ל אז שיהייו בעלי אחריות בין לאומית.

תודה מראש.

פורסם

העניין עם ה glossy הוא בעיה.

אתה יכול להתחיל לחפש באתר notebookcheck או notebookreview (שניהם טובים, אבל לאחד מהם אפשרות סינון טובה יותר) - חפש ניידים עם מסך matt כמו שרצית.

אני חושב שה Dell vostro V13 או Dell vostro 3300 מתאימים די טוב להגדרה שלך. ה3300 עם מעבד חזק יותר.

אני לא יודע לגבי HDMI וכן הלאה.

קח בחשבון שMATLAB לא יטוס, אבל בהחלט ירוץ בצורה סבירה. אם אתה מדבר על עבודה סטודנטיאלית רגילה של סקריפטים ועבודות לא מטורפות, זה יעשה את העבודה. הרי אתה לא מפתח טילים, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים