עבור לתוכן

מפרט מחשב שהזמנתי

Featured Replies

פורסם

שלום...

הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר

המפרט שלו הוא

מעבד i5

זיכרון 4 ג'יגה

כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1

דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה

לא זוכר את המארז

כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?

פורסם

1. מה הטעם לשאול אחרי שמזמינים?

2. אתה לא כותב מהו הספק - וחבל, כי זה מה שקובע האם המחשב יעבוד כמו שצריך לאורך זמן או ימות תוך 3 חודש. מעניין יהיה גם לדעת איזה לוח אם כלול.

3. אם המחשב למשחקים, הרי שהמפרט על הפנים - מעבד חזק אבל כרטיס מסך חלש ולא משתלם בעליל.

4. אם המארז והספק ג'נריים (זולים וגרועים) כמו שהם בד"כ יהיו כשהם לא מוזכרים במפרט, אפשר לבנות מחשב כזה ב3000 שקל בחנות נורמאלית (כמובן לרבות צורב שאני מניח כלול גם בקניה שלך למרות שאינו מוזכר). עם ספק ומארז מאיכות סבירה - כ3200. בכל מקרה 3500 זה לא מחיר טוב.

שמח ששאלת אחרי ההזמנה?

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה מבאס אותי המחשב כולל עכבר אלחוטי ומקלדת של מיקרוסופט 3000

אם אני לא טועה הלוח אם של ג'יגבייט

משמטריד אותי זה שאמרת שהכרטיס מסך לא משהו למשחקים? למה המליצו לי עליו כמה אנשים יש לך להמליץ לי על משהו אחר כרטיס מסך

טוב יותר שמיועד למשחקי מחשב? תודה

דרך אגב הספקנראה לי 450 W לזה אתה מתכוון אני לא כלכך חזק במחשבים

פורסם

1. הסט ("3000") שאתה מדבר עליו עולה פחות מ200 שקל כך שגם אם הוא כלול במחיר זה עדיין לא זול.

2. אני לא יודע מי המליץ לך על כרטיס המסך הזה, אבל מבין גדול הוא לא. הכרטיס בינוני ומטה, ועולה יותר ממה שהוא שווה (בעיקר גרסת ה1GB המיותר לחלוטין). היית עושה בשכל אם היית שואל את השאלה הזו לפני שהזמנת, יורד קצת במעבד ובלוח (לוחות P55 המתאימים למעבד שלך עולים די הרבה) ומשקיע את ההפרש בכרטיס המסך ושאר הרכיבים, כגון ספק איכותי. בעצם, גם בלי לרדת - קצת תוספת או קניה בחנות אחרת ופחות יקרה ואפשר היה לקנות 4770\250GTS\4830 שכולם חזקים מהכרטיס שהזמנת בהפרש משמעותי.

3. "450W" אומר לי כלום וחצי. לא כי זה מעט, אלא כי חסר כאן המון מידע שכן ה450W הללו עשויים להיות מחולקים טוב או לא טוב, ובאופן יציב או לא יציב. היות שמערכת כמו שלך ממש לא דורשת יותר מ400W איכותי וקנית בחנות "שכונתית", אני אניח שה450W שלך הם של יצרן עלום שם ב100 שקל. אני מציע שתברר עם החנות מה אתה מקבל. אני בספק שיתנו לך מחשב שעל ההתחלה לא עובד, אבל עם ספק כזה (אם הניחוש שלי נכון) נחשול מתח אחד יכול להרוג לך חצי מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה שאתה מאיר את עיניי רק היום הצתרפתי לאתר הזה בכל אופן אפשר לשנות את ההזמנה חוץ מיזה שזאת חברה מוכרת פה בעיר ויש לי מוכרים שם..

אהיה יותר חכם שהמפרט יהיה מול העיניים שלי ואגיד לך..

וכן הלוח אם הוא p55 משהו.. הספק הואWin Power Man 450W Real מה אתה אומר? ודאגתי שהמארז יהיה טוב..

מוזר לי גם שאתה אומר שזה מחיר גבוהה כי בדקתי במספר מקומות והמחירים היו זהים פחות או יותר כולל אייבורי.. בסוף החלטתי לקנות ממשהו שאני מכיר

בכל אופן תודה רבה על העצות שנתת לי אני ישנה את הכרטיס מסך מחר!

אם כבר מדברים עם משהו שמבין אני כרגע בבעיה של קניית מסך למחשב פרסמתי נושא לגבי זה בנושא המסכים ולא ענו לי..

איזה מסך אתה ממליץ לי? המחיר הוא עד 1250 שקל אני רוצה להנות מצפייה נקייה במהלך סרטים ומשחקים לגבי גודל עד 23 אינצ'

תודה!... לא שולל led וכמובן שעדיף Full HD

פורסם

ממליץ בחום שתיתן לנו תקציב ושימושים, וכך אנו נבנה לך את המפרט שהכי טוב לך, עם החלקים הטובים והאיכותיים ביותר.

אתה יכול גם לתת את האתר (אם קיים) של החנות כך נוכל לבנות מפרט משם ע"פ זמינות חלקים.

פורסם

איך בדקת שהמארז טוב? לפי המראה?

הספק שלך מחברה גרוע והוא ג'נרי.. כבר אמרו לך מה הסכנות.

לגבי המסך, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015&CatCode=398

מסך מעולה של DELL. מאוד מומלץ.

פורסם

לגבי המסך, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015&CatCode=398

מסך מעולה של DELL. מאוד מומלץ.

באמת אחלה מסך אבל ממה שראיתי ממליצים אותו בעיקר לצרכי גרפיקה כשהדגש הוא על דיוק צבע וזוויות צפיה. כשמדובר בגיימינג וסרטים אני מאמין שיש מסכים זולים יותר או גדולים יותר באותו מחיר שיהיו עדיפים. גם מסכי TN יהיו טובים אם רוצים לשמור על איכות הצבע. תקנו אותי אם אני טועה.

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים