פורסם 2010 במאי 3015 שנים אל תגזים lev, יש כאלה שמרכיבים\ות משקפי שמש לא בשביל הפוזה... אלא כי השמש מסנוורת (במיוחד במדינה הזאת).fighter, זה ישן, מהסרט של South Park אאל"ט
פורסם 2010 במאי 3015 שנים "אני לא סומך על משהו שמדמם חמישה ימים ולא מת"אם כי, אתם חייבים להודות שזה מאוד מפתיע, איזה עוד יצור מדמם חמישה ימים ולא מת?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים בקשר למשקפיי שמש ,עליי לומר שבישראל אפילו בחורף ,משקפיי שמש זה דיי חובה ,בעיקר לאנשים בעליי עיניים בהירות ,אבל אני מסקים שאלו שלובשים אותם בתוך בניין סתם לפוזה זה דיי מגעיל .
פורסם 2010 במאי 3015 שנים אני שונא את אלא שהולכים עם משקפי שמש על הראש כל הזמן או ששמים אותם בצווארון של החולצה
פורסם 2010 במאי 3015 שנים אם זה בחוץ, מסכים.אבל נגיד אתה בחוץ, אתה עם המשקפי שמש על העיניים, נכנסתה לאיזה בניין, איפה תשים אותם? בכיס הם ישברו.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים זה סבבה לגמריאני מדבר על אנשים ששמים את המשקפיים ככה כל יום בשביל הפוזה באמצע החורף
פורסם 2010 במאי 3015 שנים זה סבבה לגמריאני מדבר על אנשים ששמים את המשקפיים ככה כל יום בשביל הפוזה באמצע החורףגם בחורף צריך לשים משקפיי שמש ,זה שיש קצת עננים לא אומר שהשמש פחות חזקה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.